Geneeskrachtige kruiden voor zure reflux

Geneeskrachtige kruiden voor zure reflux

Er zijn tal van geneeskrachtige kruiden voor zure reflux beschikbaar. Deze kruiden kunnen voorkomen brandend maagzuur en zure reflux symptomen voordat ze beginnen, of symptomen aanzienlijk verminderen als ze eenmaal zijn begonnen. Veel van de meest heilzame kruiden voor deze aandoening is te vinden in uw kruiden kast. Gebruik de eenvoudige methoden hier beschreven om effectief te gebruiken geneeskrachtige kruiden voor zure reflux.

Instructies

•  Combineer ½ theel. elke gedroogde pepermunt bladeren en blaadjes citroenmelisse. Plaats kruiden in een koffiemok en bedek met 8 oz. kokend water. Laat het mengsel steil voor 10 tot 15 minuten. Giet de vloeistof in een schone beker. Drink de thee met grote maaltijden om zure reflux te voorkomen.

•  Voeg 1 tl. kamille bloemen op een koffiemok. Giet 8 oz. kokend water op de bloemen. Laat het mengsel steile 5 tot 10 minuten. Giet de thee in een andere schone koffiemok. Zoeten met honing, indien gewenst. Drink dit op elk moment van zure reflux symptomen beginnen.

•  Place 2 theel. vers geraspte gember in een koffiemok. Voeg 8 oz. kokend water. Laat de oplossing steil voor 10 tot 15 minuten. Giet de vloeistof in een andere beker en laat de thee afkoelen. Zoeten met honing, indien gewenst. Drink kruidenthee voor onmiddellijke verlichting van zure reflux symptomen.

•  Grind gedroogde laurierblaadjes met een vijzel en stamper om een grove maling. Voeg ½ tl. van de grond overlaat aan een koffiemok. Giet 8 oz. kokend water over de kruiden en laat het mengsel steile 5 tot 10 minuten. Giet de vloeistof in een schone beker en drink de thee langzaam wanneer zure reflux symptomen aanwezig zijn.

•  Crush 1 theel. dille zaden met behulp van een vijzel en stamper. Voeg het toe aan een koffiemok en bedek met 8 oz. kokend water. Laat de thee te steil voor 10 tot 15 minuten voor het aftappen in een schone beker. Sip de thee langzaam voor een maximaal effect wanneer zure reflux pijn wordt ervaren.

Hints

  • Maak een partij van pepermunt en citroenmelisse thee mix voor gebruiksgemak later. Combineer 8 oz. van elk kruid in een glazen pot met een goed sluitende deksel. Bewaar de pot op een koele, droge plaats totdat het nodig is. Als gedroogde kamille bloemen zijn niet beschikbaar, probeer dan bereid kamille kruidenthee tassen die kan worden gevonden op reformwinkels en vele supermarkten. Laurier zijn gemakkelijk te vinden op uw lokale supermarkt in de sectie specerij, of kunnen worden gekweekt thuis. Als een mortier en een stamper is niet beschikbaar, probeer dan met behulp van een kleine kom en de achterkant van een lepel om kruiden te malen.
  • Bij zwangerschap of borstvoeding, altijd contact op met een gekwalificeerde medische professional voordat u kruiden voor zure reflux.