Geneeskrachtige kruiden voor gewrichtspijn

Geneeskrachtige kruiden voor gewrichtspijn

Volgens het Joint Pain Institute, zijn meer dan 60 miljoen Amerikanen getroffen door gewrichtspijn elk jaar. In een artikel van 2008 in Reuters, ongeveer een op de vier personen die lijden aan pijn in de gewrichten te gebruiken alternatieve methoden om het lijden te verlichten. De Vereniging van Vrouwen voor de Bevordering van onderzoek en onderwijs staat dat kruid gebruik een zacht, veilig alternatief voor het gebruik van medische chemicaliën om pijn in de gewrichten te verlichten kan zijn.

Ginger

Gember wordt al lang beweerd om maagklachten te verlichten, maar een artikel van voedingsdeskundige en kruiden onderzoeker P. Topham stelt dat geconcentreerde hoeveelheden van gember is zo effectief bij het verlichten van pijn in de gewrichten als anti-inflammatoire geneesmiddelen. Gember kan worden genomen als een thee in capsulevorm of verse en niet gemeld dat geen nadelige bijwerkingen.

Salicylaten en sterolen

Salicylaten en sterolen zijn afgeleid uit de bast van de wilg, berk, populier, en wintergroene bomen, en worden gebruikt om aspirine en cortisone te maken - twee zeer populaire drugs gebruikt om pijn in de gewrichten te behandelen. Thee en tincturen gemaakt van deze blaft hebben hetzelfde pijnstillende resultaten zonder de negatieve bijwerkingen. Om ziek bijwerkingen te voorkomen, raadpleeg dan een kruidendokter of alternatieve arts om hoeveelheden schors behoren te meten aan het water bij het maken van thee en tincturen, en voor de juiste doseringsschema's.

Brandnetels

Brandnetels groeien helemaal over het platteland in vele landen in de wereld. Brandnetel thee wordt beweerd om de pijn van artritis te verlichten. Het is een folk remedie zonder gedocumenteerde bijwerkingen die kunnen worden genomen als thee, of de jonge bladeren kunnen vers gegeten worden. Om brandnetel thee te maken, trekken ongeveer twee eetlepels gedroogde brandnetels in drie kopjes kokend water, stam en drinken.

Pepermunt

Geurende pepermunt is eeuwenlang gebruikt voor een verscheidenheid van aandoeningen, waaronder gewrichtspijn. Pepermuntolie is ook uitwendig gebruikt (in de huid gewreven) voor pijnlijke gewrichten. Sommige bijwerkingen zijn gemeld (met name bij personen met een gevoelige huid), zoals huiduitslag, brandwonden en irritatie van de ogen, een paar te noemen.

Cayenne

Cayennepeper bevat capsicum, een element gebruikt in verschillende over-the-counter topische gewrichtspijn zalven. Cayenne is erg warm, en sommige mensen kunnen er gevoelig voor zijn. Het moet met mate worden gebruikt. Cayenne, of paprika, is verkrijgbaar in de afdeling en drogisterijen als een crème of zalf, met de naam van merken zoals Capsicum Plus, Capzasin-P en Zostrix.

Knoflook

Knoflook wordt aangenomen bloed-doorstroming en circulatie, die helpt tegen pijnlijke gewrichten verhogen. Knoflook kan vers worden genomen in het dieet, als aanvulling of gemaakt in een bouillon. Het kan ook plaatselijk worden gebruikt wanneer ze worden geplet of toegediend in olie, maar de geur in de weg staat meestal lokaal gebruik.