Geneeskrachtige eigenschappen van kruiden voor seksuele uithoudingsvermogen

Geneeskrachtige eigenschappen van kruiden voor seksuele uithoudingsvermogen

Er zijn verschillende kruiden aanbevolen voor het stimuleren van seksuele uithoudingsvermogen. Hun vermogen om seksuele prestaties te verbeteren komt voort uit hun algemene medicinale eigenschappen, zoals meer energie, vaatstelsel helpt het lichaam aan te passen aan stress, of die als een tonicum voor het voortplantingssysteem. Dergelijke eigenschappen geven deze kruiden extra therapeutische voordelen. Terwijl de meeste kruiden zijn veilig, als je gezondheidsproblemen hebt of nog andere geneesmiddelen neemt, moet u een zorgverlener te raadplegen voordat u kruiden.

Energie

Het stimuleren van het lichaam de energie is van vitaal belang voor het seksuele uithoudingsvermogen en kruiden uit de familie Ginseng al lang gebruikt voor dit doel. Panax of Koreaanse ginseng is de meest voorkomende soort. Afhankelijk van het type, Ginseng bevat wisselende hoeveelheden ginsenosiden, die bijdraagt ​​aan het gebruik als energiebron tonic. Het kruid wordt ook gebruikt door kanker en diabetes de algemene gezondheid te verbeteren en als een behandeling voor hypertensie.

Circulatie

Het verhogen van de bloedstroom naar de geslachtsorganen is belangrijk voor de seksuele prestaties. Bloedsomloop kruiden zoals Gingko Biloba worden gebruikt voor deze functie. Gingko verwijdt en versterkt de bloedvaten en voorkomt bloedstolsels, die de bloedcirculatie door het lichaam verbetert. Zo Gingko wordt gebruikt voor een beroerte en geheugenverlies preventie en voor de behandeling van dementie en de ziekte van Alzheimer. Ginkgo bevat ook flavonoïden met antioxiderende eigenschappen die beschermen tegen celbeschadiging.

Adaptogenen

Stress is een belangrijke factor in de lage seksuele uithoudingsvermogen en adaptogene kruiden helpen het lichaam aan te passen aan stressvolle omstandigheden. Er zijn verschillende adaptogene kruiden, zoals Damiana, Ashwagandha en Ginseng. Deze kruiden stimuleren het immuunsysteem en worden gebruikt als algemene gezondheid tonics of behandeling van depressie, angst en slapeloosheid. De Ayurvedische kruid Ashwagandha bevat ook withanolides, die anti-kanker eigenschappen heeft.

Reproductive System

Een niet goed functionerende voortplantingssysteem leidt onvermijdelijk tot seksuele problemen. Zo kruiden gebruikt om aandoeningen zoals infecties van de urinewegen en de prostaat te behandelen zal een domino-effect op de seksuele prestaties. Vaak gebruikte kruiden voor mannelijke reproductieve gezondheid onder Saw Palmetto, die wordt verondersteld om de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron te voorkomen, een proces dat de prostaat vergroot. Het is ook van oudsher gebruikt om urineweginfecties te behandelen, en wordt vaak gecombineerd met Damiana en Kola als een tonic.