Gemeenschappelijke rotator cuff problemen in Moms

Gemeenschappelijke rotator cuff problemen in Moms

Ze zeggen dat het zijn een moeder is de zwaarste baan die je ooit zult houden. Nou ja, "ze" niet zeggen dat je moet de tol die het zijn een moeder op je rotator cuff kan nemen houden. De rotator cuff, die bestaat uit vier spieren die zijn verankerd aan je schouderblad, heeft de neiging om gewond te raken, hetzij door middel van een trauma of herhaalde bewegingen. Rotator cuff problemen en verwondingen worden meestal gezien bij mensen boven de 40, en vaker bij vrouwen dan bij mannen.

Tendinitis en bursitis van de rotator cuff

Rotator cuff tendinitis (vaak bursitis of impingement) is een irritatie van de weefsels op de benige knop onder je schouderblad. Tendinitis van dit type kunnen ontstaan ​​door repeterende bewegingen in sporten zoals gewichtheffen of pitching een bal, of zelfs door middel van repetitieve huishoudelijke taken veel moeders compleet --- zoals afstoffen of schilderij. Tendinitis van dit type, ook wel zwemmer of de schouder werper is een mildere vorm van ontsteking en kunnen gewoonlijk worden behandeld door rust en over-the-counter medicatie.

Rotator cuff scheuren

Een rotator cuff scheur is een ernstig probleem voor een moeder te ontmoeten. Rotator cuff kan gebeuren als gevolg van een plotselinge trauma, zoals een val of plotselinge trekken aan de arm, of als Herhaalde net als tendinitis. Wanneer scheur van een moeder is een acute, meestal zullen ze zich realiseren dat er iets mis is meteen. De pijn zal zeer merkbaar zijn wanneer ze beweegt haar arm omhoog en achter haar, en ze kunnen zelfs ervaren een "popping" gevoel als de scheur was het gevolg van een trauma.

Rotator Cuff Instabiliteit

Schouder instabiliteit kan bestaan ​​vanaf de geboorte of ontwikkelen in de tijd als gevolg van een slechte houding of overmatige inspanning. In dit geval moet de rotator cuff zo hard werken om te helpen stabiliseren van de schouder dat het ontstoken raakt. Instabiliteit kan uiteindelijk leiden tot een verzwakking en zelfs scheuren van de rotator cuff.

Het behandelen van rotator cuff problemen

Als een rotator cuff net is gespannen of ontstoken, wordt een regime van rust en ijs meestal voorgeschreven. Vermijd onnodig verkeer en ijs het aangedane schouder 15 tot 20 minuten tenminste drie maal daags. Misschien wilt u een mitella dragen om te helpen rust de schouder. Neem contact op met uw arts over de mogelijkheid van het nemen van medicatie voor de pijn en ontsteking.

Een gescheurde rotator cuff soms vereist meer intensieve behandeling, zoals fysiotherapie of zelfs een operatie.

Het voorkomen van rotator cuff problemen

Geen moeder heeft de tijd om buiten te zijn van de commissie voor lang. Een manier om ervoor te zorgen dat je niet een deel van de rotator cuff problemen die gemeenschappelijk zijn in moeders zullen ervaren is om wat versterking oefeningen te doen. Een fysiotherapeut of inspanningsfysioloog kan u op weg helpen met een aantal geschikte bewegingen, waarvan sommige vereisen weerstand bands. Gewapend met informatie, kunt u in staat om elke rotator cuff problemen voorkomen opduiken in de eerste plaats.