Gemeenschappelijke Medische aandoeningen bij kinderen Vandaag

Kinderen worden geconfronteerd met een steeds toenemende last van stress en druk op school, meer gebruik van antibiotica en een minimale vrije speeltijd. Ouders en leerkrachten vragen zich af of er een tol op hun gezondheid op basis van de gemeenschappelijke medische aandoeningen kinderen staan ​​dagelijks voor.

Astma

Een toename van de verontreiniging lijkt gerelateerd aan een verhoogd aantal kinderen met astma, volgens de Medical News Today.

Depressie

Depressie is de meest kostbare medische aandoening te behandelen bij kinderen, volgens de Medical News Today. Het kost ongeveer $ 8900000000 in 2006.

De Common Cold

Het gesnotter, hoesten en koorts hebben de oorzaak van veel verloren dagen op school geweest. Dat blijft zo waar vandaag de dag als in het verleden.

Zwaarlijvigheid

Meest verontrustend is de toename van overgewicht bij kinderen, met haar verbonden vraagstukken van diabetes en hartproblemen. Deze aandoening is exponentieel gestegen in de afgelopen tijd.

Self Injury

Volgens de Mayo Clinic, is zelf snijden steeds meer een gemeenschappelijk probleem. Dit lijkt verband te houden kinderen nodig een methode om de spanning en kan verband houden controleaangelegenheden impuls.