Gemeenschappelijke Gezondheid Vragen voor Kids

Gemeenschappelijke Gezondheid Vragen voor Kids

Kinderen kunnen vragen een aantal van de vreemdste of meest vervelende vragen, maar soms kunnen ze vragen echt slimme vragen, ook. Kinderen zijn over het algemeen van nature nieuwsgierig, dat is waarom ze vragen zoveel vragen; Daardoor leren ze. Het helpen van kinderen leren over hun gezondheid hen kan helpen begrijpen waarom ita € ™ s zo belangrijk dat ze voor zichzelf zorgen.

Oral Care

Kinderen kunnen vragen wat de beste manier is om te zorgen voor hun tanden. Orale tandbederf is de meest chronische besmettelijke ziekte, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Tandbederf kan leiden tot orale infecties en ernstige pijn. Herinner kinderen dat ita € ™ s belangrijk om hun tanden te poetsen regelmatig samen met flossen en bewaar alle geplande bezoeken aan de tandarts. Het gebruik van gefluorideerde tandpasta kan helpen bij het voorkomen van tandbederf in aanvulling op sealings. Het eten van voedzame voedingsmiddelen, in plaats van junkfood, kan helpen om de tanden gezond. Snoep en voedsel met geraffineerde suikers kunnen tanden veroorzaken aan verval.

Dieet

Kinderen kunnen zich afvragen of hun dieet is gezond en als ze op een goed gewicht. Met alle modellen in tijdschriften en op televisie, kinderen en tieners zich zorgen maken over hun eigen persoonlijke uitstraling. Terwijl het nemen van een belang in hun dieet is een goede zaak, het kan ook overweldigend zijn voor sommige kinderen geworden en veroorzaken eetstoornissen zoals anorexia. Kinderen moeten begrijpen dat een gezonde voeding is belangrijk, maar zo zijn eetgewoonten. Leer kinderen het belang van fruit, groenten, vetten, koolhydraten en eiwitten voor een gezonde voeding. Kinderen moeten ook beseffen dat het eten van genoeg calorieën om gelijke tred te houden met hun activiteiten niveau is belangrijk, ook.

Hygiëne

Kinderen kunnen zich ook afvragen hoe vaak ze nodig hebben om te douchen, wanneer ze nodig hebben om deodorant te dragen en waarom ze puistjes krijgen. Het onderwijzen van kinderen een goede hygiëne op jonge leeftijd zal hen helpen om goede praktijken als ze ouder worden. Kinderen moeten niet beginnen met deodorant dragen tot ze beginnen te lichaamsgeur te ontwikkelen; Dit is meestal wanneer ze de puberteit bereiken. Zij moeten dagelijks baden om de kansen van lichaamsgeur te elimineren en goed te ruiken. Wanneer kinderen naar school gaan met lichaamsgeur, kan medestudenten plezier van te maken of te halen op hen.

Genitale Jeuk

Jongens kunnen jock itch ontwikkelen en meisjes kunnen gist infecties ontwikkelen. Jock itch en gist infecties kunnen ernstige jeuk en irritatie van de huid veroorzaken. Kinderen kunnen vragen hoe om te weten of ze hebben jock itch of een schimmelinfectie, en theyâ € ™ ll willen weten hoe het te repareren. Ita € ™ s van belang om de juiste medische behandeling krijgen van een erkende zorgverlener om een ​​juiste diagnose vóór de behandeling te waarborgen.