Gemeenschappelijke Dagelijks Leven Uitdagingen van de Ouderen

Gemeenschappelijke Dagelijks Leven Uitdagingen van de Ouderen

De meerderheid van de mensen willen leeftijd in hun gemeenschappen en woningen, volgens de National Association of Area Agencies on Aging. Naarmate mensen ouder worden, kunnen bepaalde problemen voordoen in het dagelijks leven. Hoewel sommige van deze uitdagingen kunnen onmogelijk te overwinnen bewijzen, kunnen gemeenschappen bij elkaar komen om te helpen de ouderen behouden hun zelfstandigheid zo lang mogelijk.

Huishoudelijke taken

De Universiteit van Missouri Extension Department of Family Studies stelt dat de ouderen kunnen worstelen met het invullen van huishoudelijke taken. Naarmate mensen ouder worden, kunnen ze problemen buigen om schone, het krijgen van de e-mail, sneeuwschuiven en het maaien van het gazon. Het inhuren van een wijk kind of student om deze taken kan helpen staat de bejaarde persoon om onafhankelijkheid zonder daarbij het huishouden te behouden.

Oefening

Ouderen moeten dagelijkse oefening om de spieren en de gezondheid van de botten te behouden, volgens de National Association of Area Agencies on Aging. Veel senior centra bieden fitness programma's en fitnesslessen te helpen oudere volwassenen hun gezondheid te verbeteren. Ga je op een dagelijkse wandeling kan ook helpen oudere volwassenen handhaven van een niveau van fysieke fitheid.

Vervoer

De Nationale Vereniging van Area Agencies on Aging stelt dat oudere volwassenen fysieke beperkingen die de rijvaardigheid kunnen beperkingen. Openbaar vervoer bestaat in sommige gemeenschappen, waardoor het makkelijker voor de ouderen om te reizen. Familieleden en zorgverleners moeten helpen de bejaarde persoon begrijpt het openbaar vervoer systeem, zodat ze veilig kunnen reizen.

Maaltijden

Als volwassenen ouder worden, kunnen ze veel tijd koken niet uitgeven. Opties om ervoor te zorgen dat de oudere bevolking nog steeds te verkrijgen voedingsstoffen bevatten maaltijd levering programma's en senior centrum lunches. Verzorgers en familieleden kunnen ook maaltijden koken voor de week en vries ze. Hierdoor kan de oudere volwassene onafhankelijkheid zonder dat veel voorbereiding in de maaltijden handhaven.

Sociaal isolement

Oudere mensen die alleen wonen kunnen worstelen met sociale isolatie. NYC Raad New York University-Wagner's presenteert een studie die een kwart van de Amerikanen die alleen al hebben een slechte gezondheid, maar niemand om voor hen te zorgen verblijven. Vanwege het gebrek aan sociale steun, kunnen ouderen een noodsituatie en niemand te weten over het te hebben. Familieleden en verzorgers moeten controleren op oudere volwassenen elke dag om te helpen de ouderen te behouden een adequaat niveau van kameraadschap en gezondheid.