Gemeenschappelijke Chiropractie Medical Billing Vragen

Gemeenschappelijke Chiropractie Medical Billing Vragen

U kunt zich ongemakkelijk voelt bespreken financiën met kantoorpersoneel van uw chiropractor, vooral voor uw eerste bezoek, maar de afwikkeling van deze gegevens bewaart u nu groter ongemak later. Onverwachte financiële verplichtingen kan niet alleen uw behandeling uit te stellen, maar ook van invloed op de uitkomst ervan. Hoe goed u communiceren met uw arts kan direct invloed hebben op uw gezondheid, volgens een onderzoek uit 2007 gerapporteerd in Science Daily.

Is een verwijzing nodig?

U hoeft niet een verwijzing moeten gewoon een chiropractor te bezoeken, maar u kunt nog steeds nodig een voor de betaling, afhankelijk van uw verzekering. Sommige zorgverzekeraars zien chiropractors als specialisten die verwijzingen. Neem contact op met uw provider voor het plannen van een chiropractie afspraak.

Wat is de up-front kosten?

Het bedrag dat u bij uw bezoek te danken is afhankelijk van uw verzekering. Sommige plannen passen co-betaalt aan doktersbezoek, dus je betaalt een vast bedrag elke keer dat u uw chiropractor. U kan ook nodig zijn om een ​​eigen risico te voldoen - een bepaald bedrag van uw jaarlijkse medische zorg betaald out-of-pocket - voordat uw verzekeringsmaatschappij begint te betalen voor chiropractie bezoeken.

Hoeveel zal de zorgverzekering?

Veel verzekeraars stellen een jaarlijkse limiet voor chiropractische zorg, beperkt tot een bepaald bedrag in dollars of het aantal bezoeken. Het kantoor van uw chiropractor zal uw dekking te bevestigen en te bepalen welke grenzen, en uw arts zal een behandelplan dat past binnen uw budget te ontwikkelen.

Zijn werk-gerelateerde verwondingen anders?

Voordat u verder gaat met uw zorg, erachter te komen of uw werkgever voert werknemers compensatie verzekering. Dit beleid dekken werk-gerelateerde verwondingen zonder gebruik te bezoeken of fondsen uit uw persoonlijke verzekering.

Wie betaalt voor verwondingen door een auto-ongeluk?

Als een bestuurder draagt ​​persoonlijk letsel verzekering, wordt een bepaalde financiële bedragen gereserveerd om de medische kosten ten gevolge van een ongeval te dekken. Als uw letsel wordt gedekt door een van deze beleidslijnen, vertel het kantoor van uw chiropractor voordat u uw eerste bezoek, zodat ze de juiste papieren kunnen bereiden.

Zijn er mogelijkheden voor onverzekerde patiënten?

Veel chiropractors hebben een beleid in de plaats voor patiënten zonder ziektekostenverzekering plannen. Bij het maken van uw afspraak, staat dat je een "contante patiënt," en vraag de gemiddelde out-of-pocket kosten voor een bezoek. Een onderzoek uit 2007 door Chiropractie Economics tijdschrift bleek dat 38,7 procent van reageren chiropractors aangeboden korting op de tarieven voor de patiënten contant betalen.

Doet Medicare dekken chiropractors?

Medicare dekt uw chiropractische behandeling, maar niet de bijbehorende spier therapieën, noch een X-stralen of andere diagnostiek.

Zijn betaling plannen beschikbaar?

Elke chiropractie kantoor benadert betaling plannen anders. Bespreek altijd de totale kosten voor het begin van de behandeling, en het opzetten van uw betaling op voorhand te plannen.