Gemakkelijk Diet & Exercise plannen voor tieners

Dieet en lichaamsbeweging plannen voor kinderen en jongeren zijn veel op dieet en lichaamsbeweging plannen voor volwassenen. Het enige echte verschil is dat tieners niet kunnen begrijpen de rationale achter te restrictieve diëten of extreem strenge oefening plannen. Zo is het gebruik van matiging is het beste als de aanneming van een dieet of lichaamsbeweging plan voor een tiener. Wat volgt zijn een aantal eenvoudige plannen die u kunnen helpen uw tiener te bereiken gezondheid zonder onnodige ontbering.

The Replacement Approach

Het verliezen of het behoud van het gewicht als een tiener is vaak zo simpel als het uitsnijden van "junk" calorieën, terwijl de vervanging van deze artikelen met meer gezonde alternatieven. Zo zal de gemakkelijkste dieet voor een tiener beperk lege calorieën zoals die van frisdranken, desserts en verwerkt snacks. Vervang deze onderdelen met betere alternatieven zoals magere eiwitbronnen (vlees, eieren, kip of vis), vruchten of groenten. Hoewel dit lijkt misschien eenvoudig, kan dit resulteren in een netto daling van enkele honderden calorieën per dag.

Carb beperken Aanpak

Afhankelijk van hoe ver uw tiener is van een magere lichaamsbouw, kunnen meer drastische maatregelen in orde zijn. Een andere gemakkelijke stap te nemen om verdere gewichtsbeheersing doelen is om zijn inname van koolhydraten te beperken gedurende de avond. Om dit uit te voeren, staan ​​alleen uw tiener koolhydraten uit groenten en fruit afgelopen 6 uur. Door dit te doen zal beperken de kans op late-night carb-zware maaltijden worden 's nachts opgeslagen als vet. De beste manier om de uitvoering van dit plan zonder verwijt is om het hele gezin zich aan deze beperking.

Resistance Training voor Tieners

Wanneer goed geïnstrueerd in techniek, kan krachttraining een fast track in de richting van het helpen van uw tiener te beheren haar gezondheid. Het enige echte nadeel hier is dat tieners zich niet inlaten met enige maximale tillen, omdat hun skelet is nog niet volledig ontwikkeld. In plaats daarvan houden aan hogere rep sets (5 tot 15 herhalingen) op "kern" compound tilt als de squat, deadlift, pullup, rij, dip, push up en bankdrukken.

Beginnend Strength Routine

Een goede routine voor kinderen en jongeren is de Starting Strength routine door Mark Rippetoe. Dit is een drie-dagen per week plan dat de ontwikkeling benadrukt in alle van de fundamentele liften die je tiener goed zal dienen om een ​​levensduur van fitness te bevorderen. Er zijn twee verschillende workouts, die uw tiener tussen moeten afwisselen. Workout "A" bestaat uit drie sets van vijf herhalingen op kraakpanden, drie sets van vijf herhalingen op bankdrukken, en een set van vijf herhalingen op deadlift. Workout "B" is drie sets van vijf herhalingen op kraakpanden, drie sets van vijf herhalingen op overhead pers, en drie sets van 10 op de rug extensies.

5x5 Plan

Bill Starr's 5x5 plan routine een andere goede beginners die goed kan werken voor kinderen en jongeren. Dit is een drie-dag-per-week-programma, ontworpen om te worden uitgevoerd op maandag, woensdag en vrijdag. Op maandag, voert vijf sets van vijf op squat, vijf sets van vijf op de bank, en vijf sets van vijf op de barbell rij. Op woensdag, voeren vier sets van vijf op squat, vier sets van vijf op helling of militaire druk, en vier sets van vijf op de deadlift. Op vrijdag, voeren vier sets van vijf dan één set van acht elk op squat, bench en rijen.

Voor zowel hef- programma, gericht op het verbeteren van week tot week door het toevoegen van extra gewicht aan de bar, ook al is het slechts in stappen van £ 5.