Geheugen Learning Styles

Geheugen leerstijlen betreffen het faciliteren van het leren met behulp van verschillende methoden te verwerken en worden gegevens correct in te voeren voor geheugenopslag. Hoewel dit niet een volledige lijst, voorbeelden van het geheugen leerstijlen zijn incrementeel memoriseren, ordinale taalkundige personificatie en visueel denken.

Knowledge Management Software

Technologische ontwikkelingen in computers hebben vergemakkelijkt innovaties met betrekking tot bijgestaan ​​geheugen terugroepen. Bijvoorbeeld, kennis management software helpt een leerling in het onthouden stukjes informatie door middel van een verscheidenheid van de presentatie stijlen op gang te brengen en het geheugen te vergemakkelijken. Bekende voorbeelden van kennis management software betrekken digitale flash-kaarten, die kunnen worden geprogrammeerd met de gewenste informatie en terug gepresenteerd in intervallen die specifiek zijn voor de instellingen van de gebruiker.

Incrementele Memorization

Geheugen leerstijlen omvatten incrementele memoriseren. Incrementele memoriseren betreft het proces van het onthouden van informatie wanneer voorgesteld met-time geportioneerd, kleine en beheersbare informatie die specifiek zijn voor de leerling aandachtsspanne vergemakkelijken. Bijvoorbeeld, een diavoorstelling presenteren kritisch belangrijke informatie, een glijbaan in een tijd tot de maximale retentie zorgen, illustreert de incrementele memoriseren proces.

Ordinale Linguistic Personificatie

Ordinale taalkundige personificatie gaat de leerling doordringen of superponeereenheid soort persoonlijkheidskenmerken op letters, woorden, zinnen of enige zinvolle informatie taalkundig gepresenteerd. Het resultaat van ordinale taalkundige personificatie helpt de leerling met de consolidatie van informatie in het geheugen voor latere snelle recall. Zo kan een leerling worden gepresenteerd met het woord "ironie" voor de eerste keer en wilt onthouden hoe je het woord voor later gebruik te spellen. Als de leerling kiest voor ordinale taalkundige personificatie als een methode van leren, kunnen ze de letter "i" in "ironie" zoals altijd met een soort identiteitscrisis zien. Dat is, bijvoorbeeld, met de iconische kleine stip zwevend boven vertegenwoordigt een idee of gloeilamp die illustreren hoe de letter "i" is overdreven geamuseerd met haar eigen gedachten. Het resultaat van deze domme beeldspraak verhoogt de kans op een nauwkeurige geheugen terugroepen.

Synesthesie

Geheugen leerstijlen kunnen ook synesthesia, waarbij de leerder proberen de zintuigen combineren met die normaal waargenomen door traditionele zintuiglijke waarneming. Bijvoorbeeld, als een leerling wilde een "sigmoid curve" (een wiskundige functie) onderwezen in een cursus statistiek onthouden, kon hij zich afvragen: 'Wat zou het sigmoid curve smaakt? " of "hoe zou het sigmoid curve klinken als het werd gezongen? ' Uiteindelijk combineren van de auditieve en smaak ervaringen wiskundige informatie helpt het geheugen veroorzaken bij wijze buiten het kader van de traditionele inspanning bij memoriseren.

Visueel Denken

Visuele denken kan worden gebruikt als een geheugen leerstijl die de totstandbrenging van voorstellingen of conceptualizing mentaal model van een idee of informatie worden opgeslagen. Vastleggen hoe een culinair recept bijvoorbeeld kan gaan visualiseren alle fysieke stappen betrokken bij het maken van een gastronomische pizza. Bijvoorbeeld, het visualiseren van een zoektocht naar de ingrediënten, met alle ingrediënten netjes georganiseerd voor u en per ongeluk laten vallen van een een ei op de hond, kan leiden tot het onthouden hoe je gevisualiseerd laten vallen een ei op de hond, dus assisteren bij het ontstaan ​​van het geheugen één ei vereist als onderdeel van het recept.