Gehandicapten Diet & Exercise

Gehandicapten Diet & Exercise

Er zijn veel verschillende soorten handicaps dat lichaamsbeweging een uitdaging te maken. Echter, als een handicap niet betekent dat je lichaam niet moet worden verzorgd met de oefening. Ongeacht de handicap veel oefentechnieken worden toegepast op elke dagprogramma. Toegevoegd met een goed dieet, zal oefening baat het lichaam en geest.

Yoga

Yoga richt zich op ademhaling, houding en meditatie. Het kan worden gedaan op verschillende intensiteit niveaus, waardoor het ideaal is voor mensen met een handicap, zoals multiple sclerose (MS), artritis, syndroom van Asperger, ADDHD, het syndroom van Down, hersenverlamming en leerstoornissen. Yoga helpt mensen met een handicap leren concentratie en ontspanning. Het verhoogt ook fysieke flexibiliteit, hetgeen helpt bij de circulatie van het lichaam.

Strength Training

Krachttraining is een andere, meer accurate manier om te zeggen krachttraining. Het is cruciaal dat de spieren actief blijven en gezond. Er zijn eenvoudige manieren om dit te doen zonder dat u zware gewichten te heffen of lid worden van een sportschool. Krachttraining is ideaal voor mensen met een handicap, zoals het syndroom van Down, MS, ADDHD en mensen in rolstoelen. Gewichten kunnen worden gebruikt tijdens de vergadering in een stoel of opstaan, en het bedrag kan worden gebruikt, afhankelijk van de individuele niveaus. Neem contact op met een arts voordat u begint met een krachttraining programma.

Wandelen

Wandelen helpt lichamen in een aantal manieren. Wandelen, ongeacht leeftijd, geslacht, de geestelijke gezondheidszorg en de meeste lichamelijke beperkingen, helpt het lichaam actief blijven door het houden van het hart pompen. Wandelen helpt mensen met ADDHD, het syndroom van Asperger, en angst en andere leerproblemen beter concentreren. Het helpt ook met een depressie, omdat het lopen releases een chemische stof in de hersenen genaamd serotonine. Ongeacht een eventuele handicap, als je in staat om te lopen dan te profiteren van dit te doen, want het is een van de gemakkelijkste en meest gunstige vormen van lichaamsbeweging die kunnen worden gedaan.

Dieet

Dieet is zeer specifiek met de handicap, en de meeste artsen zullen toezien een speciaal dieet, vooral met een handicap, zoals diabetes, depressie en ADDHD. Voeding speelt een cruciale rol in de manier waarop ieder van ons functies, handicap of niet. Drink veel water, minstens acht glazen per dag, en eet een verscheidenheid aan groenten en fruit, volle granen en mager vlees, als ik gedenk aan eventuele allergie├źn. Blijf uit de buurt van verwerkte voedingsmiddelen, gefrituurd voedsel, suikerrijke ontbijtgranen en behandelt, en vetrijke voedingsmiddelen zoals room, kaas en boter.