Gebruikt voor Leftover Kombucha Paddenstoelen

Gebruikt voor Leftover Kombucha Paddenstoelen

Kombucha is een populaire gefermenteerde thee drinken, dat natuurlijk voedsel liefhebbers zeggen verhoogt uithoudingsvermogen, mentale scherpte, het immuunsysteem en een lange levensduur. Het kan worden gekocht in de winkels, maar voor degenen die het maken thuis, ze beginnen met een Kombucha "paddenstoel", (dat is niet een schimmel), of afwisselend wel een moeder of voorgerecht. Deze paddestoelen groeien en vermenigvuldigen met elke partij van Kombucha. Voor de Kombucha thuisbrouwer, wat moet ze doen met de overgebleven paddenstoelen?

Het maken van nieuwe moeders

De beste en meest populaire ding om te doen met extra Kombucha champignons is om ze pop in een pot van koude thee en suiker, en geef ze als cadeau aan iemand die geïnteresseerd zou zijn in het maken van hun eigen Kombucha. Dit is een geschenk dat blijft geven, en zal een vriend met onbeperkte hoeveelheden Kombucha bieden zolang ze doorgaan met het regelmatig maken.

Maken van verschillende soorten Kombucha

Met overgebleven Kombucha paddestoelen, kunt u ook experimenteren en maak verschillende soorten Kombucha. Sinds de paddestoelen zijn overgebleven, en je hoeft niet per se de Kombucha partij blijken, voel je vrij om te proberen vreemde soorten thee, voeg vruchtensappen, en proberen om het te maken met verschillende soorten zoetstoffen.

Kunstmatige Leather Coasters

Kombucha paddestoelen, wanneer gedroogd, kijken en voelen aan als leer en er zijn veel doe-het-zelf-projecten die je kunt van te maken. Een eenvoudig ding om te doen is te gebruiken als een coaster waarop hot items te plaatsen. Aangezien de paddestoel is al rond van vorm, dat alles moet worden gedaan is om uitdrogen van de paddestoel voor een paar dagen op een droogrek.

Art Projects

Een andere toepassing voor overgebleven paddenstoelen is om ze te drogen en gebruik ze in kunstprojecten. Sommige ideeën zijn om ontwerpen te snijden in hen voordat ze worden gedroogd, en zie hoe die ontwerpen te veranderen met het drogen. Of gebruik meerdere degenen om natuurlijke en organische sculpturen te creëren.