Gebruikt voor False Unicorn

Gebruikt voor False Unicorn

Valse eenhoorn, of Chamaelirium, is een overblijvend kruid gevonden in de oostelijke Verenigde Staten. Chamaelirium is deel van de familie Melanthiaceae. Valse eenhoorn wortel werd gebruikt door inheemse Amerikanen voor medicinale doeleinden. De wortel van de plant wordt gebruikt om problemen de voortplantingsstelsel en spijsverteringsstelsel behandelen. Weinig wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar de effecten van valse eenhoorn, maar het wordt nog steeds gebruikt door beoefenaars van alternatieve geneeskunde.

Botanie en chemie

Valse eenhoorn is een lelie-achtige plant afkomstig uit het oosten van de Verenigde Staten. De individuele planten groeien over het algemeen tussen de 12 en 40 centimeter lang. Het wordt beschouwd als een bedreigde diersoort en wordt geoogst in september, nadat de planten gebloeid hebben. Valse eenhoorn bevat steroïde saponinen, helonin, calciumoxalaat, zetmeel en gratis diosgenin. De wortel en gedroogde wortelstokken zijn de onderdelen gebruikt voor medicinale doeleinden.

Reproductive System

Valse eenhoorn wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van het voortplantingssysteem. De steroïde saponinen die zijn eigenlijk voorlopers van oestrogeen. Hoewel niet wetenschappelijk geverifieerd, worden de saponinen gedacht aan diverse utertine te behandelen. Traditioneel wordt valse eenhoorn genomen om zelfs uit onregelmatige menstruatie en verlichting van symptomen van de menopauze. False Unicorn wordt ook gebruikt voor de behandeling van onvruchtbaarheid en als een anti-emeticum een ​​ziekte veroorzaakt door zwangerschap. Gecombineerd met Echinacea is false unicorn gezegd bijzonder effectief bij het behandelen van chronische bekkenpijn inflammatie zijn.

Spijsverteringsproblemen

Valse eenhoorn wordt gebruikt om problemen met de spijsvertering te verlichten, maar er is geen wetenschappelijk onderzoek verbinden valse eenhoorn en het spijsverteringsstelsel. Regelmatige consumptie van de wortel wordt gezegd dat het spijsverteringsstelsel te reguleren en te minimaliseren prikkelbare darmen. False Eenhoorn is een diureticum, en wordt toegediend aan verminderen waterretentie. De wortel wordt ook gedacht aan eigenschappen die te behandelen bevatten en verdrijven wormen.

Geslachtsziekte

False Unicorn is geïmplementeerd als een behandeling voor gonorroe. De wortel van de plant wordt fijngesneden en gekookte. De wortel is gespannen en het afgekoelde water wordt gebruikt als zowel een wassen en een vaginale douche om de symptomen te verlichten. De effectiviteit van valse eenhoorn als gonorroe behandeling is niet wetenschappelijk onderzocht.

Behandeling en Veiligheid

Traditioneel wordt false unicorn genomen 2 tot 3 gram doses tot drie maal daags. De wortel wordt zowel gekookt en geconsumeerd als thee of het extract wordt genomen in tinctuur vorm. Valse eenhoorn wordt beschouwd als onveilig om te gebruiken tijdens de zwangerschap, omdat het samentrekkingen van de baarmoeder of een miskraam kan veroorzaken. Een overdosis van valse eenhoorn kunnen ernstig braken en ziekte veroorzaken. Er zijn geen studies uitgevoerd naar de effecten van valse eenhoorn op kinderen of die borstvoeding geven.