Gebruikt voor Azijn en Corn Starch

Gebruikt voor Azijn en Corn Starch

U kunt zich bewust zijn van de vele toepassingen voor azijn rond het huis, maar de meeste mensen zouden moeite hebben om de naam gebruikt voor maïszetmeel (zetmeel bereid uit korrels van maïs), anders dan in de keuken, als een bindmiddel voor jus, soepen en sauzen. Het combineren van de twee vormen samen een pasta die je gebruikt op het lichaam en rond het huis kan zijn.

Itch Relief

Volgens de azijn Institute, toepassing van azijn / maïszetmeel pasta overal op het lichaam helpen verlichten jeuk. Laat de pasta op totdat u de jeuk verdwijnen kan voelen. Dit is nuttig voor verschillende kwalen, waaronder voetschimmel, poison ivy en netelroos. Zorg ervoor dat u niet de pasta te gebruiken op een gebarsten huid of open wonden als het zal steken en kon het verder verergeren.

Bee Sting Relief

U kunt de pijn en ongemak veroorzaakt door bijensteken en insectenbeten te verlichten door het toepassen van de azijn / maizena plakken aan het getroffen gebied, en laat het drogen. Volgens de Vinegar Institute, de pasta helpt verlichten kleine irritatie, veroorzaakt door insecten, zoals bijen. Het werkt door de verandering in pH, zoals azijn name zuur.

Window Cleaning Spray

Maak je eigen reinigingsspray om vensters te laten schijnen door het mengen van twee eetlepels maizena met een half kopje van ammoniak en een half kopje witte wijn azijn in een container met 3-4 liter warm water. Het eindproduct moet een melkachtig uitzien. De makkelijkste manier om het schoonmaken oplossing toe te passen is een trigger spray fles te gebruiken. Na het spuiten het venster met de oplossing, spuit dezelfde afdeling met warm water, veeg het droog met een papieren handdoek of een niet-pluizende doek.