Gebruik van Premarin Cream

De cyclus van het leven stopt voor geen enkele vrouw! Menopauze is een natuurlijk onderdeel van onze levenscyclus met een aantal onaangename bijwerkingen. Vaginale droogheid en opvliegers verstoren het normale leven, en kan je je afvragen over uw mogelijkheden. Een optie is Premarin vaginale crème, die de droogheid en irritatie in verband met uw verlicht "verandering van het leven."

Wat Is Premarin?

Opvliegers en nachtelijk zweten kan uw slaappatroon te onderbreken, en vaginale droogheid kunnen achterlaten als u ongemakkelijk gevoel. Met de menopauze komt een verhoogd risico op het ontwikkelen van osteoporose, een verzwakking van de botten. Premarin is een therapeutisch geneesmiddel met een combinatie van oestrogenen uw overgangsklachten bestrijden. Het komt in een pilvorm en een crème. Premarin is geïndiceerd voor vrouwen die een hysterectomie hebben gehad en symptomen vertoont die matig tot ernstig zijn. Als u nog niet had een hysterectomie en lijden met een ernstige of matige symptomen, kan uw arts Premarin voorschrijven in combinatie met progestageen.

Dosering

Premarin is een vaginale crème die wordt toegediend in verschillende doseringen, afhankelijk van hetgeen wordt behandeld. Voor atrofische vaginitis of kraurosis vulvae, wordt de crème toegediend in doses van 0,5 tot 2 g per dag gedurende drie weken en dan gedurende een week. Voor matige tot ernstige dyspareunie gevolg van de menopauze, moet 0,5 g per dag worden gebruikt voor drie weken en af ​​voor een week. Premarin balanceert oestrogeenspiegel, die een belangrijke rol spelen bij het handhaven van de botdichtheid als oestrogeen is van cruciaal belang voor het houden van vrouwen botten sterk.

Contra

Zorg ervoor dat u met uw arts te praten en hem te laten weten als u een abnormale genitale bloeden, geschiedenis van borstkanker, longembolie of diepe veneuze trombose hebben gehad - of een voorgeschiedenis van beide voorwaarden - voorgeschiedenis van een beroerte of een hartaanval, lever ziekte en als u bent of van plan bent zwanger te worden, als aan al deze voorwaarden ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengen en zijn gecontra-indiceerd voor het gebruik van Premarin crème.

Side Effects

Alle medicijnen hebben bijwerkingen; Premarin is geen uitzondering. Commons bijwerkingen zijn schimmelinfecties, vaginitis, pijnlijke menstruatie, vaginale bloeden en kramp in de benen. Je moet zelfs geringe bijwerkingen aan uw arts te melden als ze het begin van iets meer serieus kon signaleren. Met behulp van Premarin, net als bij elke oestrogeen therapie, kon je een verhoogd risico op een beroerte, hartaanval, bloedstolsels en endometriumkanker, baarmoeder- of borstkanker. Het kan u ook zet een groter risico op het ontwikkelen van dementie.

Overwegingen

Premarin crème moet worden gebruikt tegen de laagst mogelijke dosis en voor de kortst mogelijke tijd aan het ontwikkelen van nieuwe of verergering van bijwerkingen te voorkomen. Zorg ervoor dat u met uw arts te praten over deze en alle andere medicijnen die u mogelijk gebruikt en raadpleeg uw zorgverlener naar de beste behandeling te bepalen om uw symptomen van de menopauze te verlichten.