Gebruik van Low Ogestrel voor Mood Swings

Low-Ogestrel is de merknaam voor een pil die de generieke verbinding ethinylestradiol in combinatie met norgestrel bevat. Ogestrel is eigenlijk een synthetisch combinatie van vrouwelijke hormonen, die de functie van het blokkeren van het vrijkomen van een eicel uit de eierstok voeren. Dus deze drug werkt door het voorkomen van de bevruchting.

Behandeling Opties

Hormonen en stemmingswisselingen zijn gekoppeld bij vrouwen. Sommige vrouwen, vooral die in de menopauze of met een oestrogeen onevenwichtigheid, worden voorgeschreven hormonale synthetisch oestrogeen supplement te helpen bij het beheren stemmingswisselingen. Sinds, Low-Ogestrel bevat synthetisch oestrogeen, kunnen sommige vrouwen overwegen te proberen Low-Ogestrel als behandelingsoptie voor stemmingswisselingen. Evenwel lage Ogestrel geen effectieve stemmings schommeling therapie, en kan in feite maken de aandoening verergeren.

Werkt het?

Het gebruik van Low-Ogestrel voor stemmingswisselingen kunnen een slechte keuze te zijn, want volgens Drugs.com, stemmingswisselingen zijn een van de bijwerkingen van Low-Ogestrel. In feite, Drugs.com waarschuwt dat Low-Ogestrel moet vermeden worden bij mensen met symptomen van depressie, waaronder stemmingswisselingen. RateaDrug.com suggereert dat ongeveer 50 procent van de patiƫnten die lage Ogestrel heeft ervaren stemmingswisselingen die variƫren van mild tot ernstig als gevolg van het nemen van het geneesmiddel. De kans op het ontwikkelen stemmingswisselingen als gevolg van het nemen lage Ogestrel kan toenemen voor vrouwen boven 35.

Alternatieven

Laag Ogestrel heeft andere toepassingen waarvoor het beter ontworpen. Het wordt gebruikt om acne te behandelen, reguleren menstruatie en correct hormoon-gerelateerde problemen bij sommige vrouwen. Als u het nemen van Low-Ogestrel voor een of meer van deze voorwaarden, mag je eigenlijk merkt zelf ontwikkelen van stemmingswisselingen en, zo ja, moet u met uw arts te spreken. Health.reorbit.com beveelt vitamine B tabletten, multivitaminen, vitamine C en cranberry het risico van stemmingswisselingen geassocieerd met lage Ogestrel minimaliseren.