Gebruik door de mens voor Bag Balm

Gebruik door de mens voor Bag Balm

De Dairy Association oorspronkelijk ontwikkeld Bag Balm in 1899 voor gebruik op koe uiers na het melken tot irritatie en schuren te kalmeren. Veel mensen gebruiken ook nu deze zalf. Terwijl de FDA nog niet heeft goedgekeurd Bag Balm voor gebruik op mensen, kunt u nu vinden de klassieke groene blikje verpakking, voorstellende een koe, in veel grote drogisterijen.

Droge handen en voeten

Gebruikt als een moisturizer voor genezing droge en gebarsten handen en voeten, Bag Balm is ook gunstig als een thuis behandeling voor eczeem en psoriasis, dat is goedkoper dan over-the-counter en recept alternatieven. Sommigen gebruiken het op hun voeten en om de geur te verminderen.

Kleine snijwonden, schaafwonden en brandwonden

Bag Balm verzacht de pijn van kleine snijwonden, schaafwonden, schaafwonden en brandwonden, terwijl de bescherming van de wond en het bevorderen van de genezing. Naaisters en quilters, bijvoorbeeld, houden Bag Balm handig om te kalmeren en te genezen geprikte handbereik. Mensen die lijden aan zonnebrand hebben ook gebruikt Bag Balm om zijn verzachtende, bescherming en helende voordelen. Ook veel ouders gebruiken Bag Balm om de billen van hun baby te kalmeren en te verlichten luieruitslag. Op dezelfde manier, het helpt verlichten doorliggen bij mensen van alle leeftijden.

Op Het Gezicht

Naast vochtinbrengende droge huid op het gezicht, Bag Balm helpt duidelijk puistjes. Het is ook een populair alternatief remedie voor gebarsten lippen. (Je moet alleen niet te gebruiken op het haar, of je een harde tijd het wassen van het uit te hebben.)

Zadel Sores

Of een paard of op de fiets, zadel zweren zijn een gevaar van de roeping. Bag Balm is een gekoesterde behandeling tussen ruiters en fietsers gelijk. Bag Balm kan zowel de preventie en behandeling zadel zweren, en heeft zelfs inspiratie voor een fietsen team gevormd in 1999, "Team Bag Balm" van Oregon worden.

Mechanical / Industrial Glijmiddel

Mensen hebben ontdekt dat er een schijnbaar eindeloze reeks van toepassingen voor Bag Balm - noch op dieren, noch zichzelf, maar op hun gereedschappen en machines. Bag Balm wordt vereerd als een effectieve smeermiddel dat is goed voor de huid, in tegenstelling tot de steunpilaar smeermiddelen anderszins beschikbaar. Jagers soms jas hun kogel hulzen met Bag Balm voor eenvoudiger herladen, en terug in de Tweede Wereldoorlog, de geallieerde troepen in de Noordpool smeerde het op hun wapens om te voorkomen dat ze gaan roesten.