Gas Relief voor Zuigelingen

Gas bij zuigelingen is bijna een onvermijdelijk onderdeel van het ouderschap en iets dat wordt ervaren door de meeste baby's. Spijsverteringsstelsel pasgeborenen 'zijn nog steeds de vorming en de problemen die daaruit voortvloeien worden meestal veroorzaakt door hun rijpende maag traktaten. De omvang en ernst van gas verschilt per kind en een ouder de signalen in gedrag en kinetisch hun kind lezen om te bepalen of gas, of iets anders, de oorzaak van ongemak.

Redenen voor Gas

Het is belangrijk om te kijken naar de redenen waarom baby's ervaring gas. Het neemt de eerste 13 weken van het leven van een kind voor haar spijsvertering genoeg om melk goed te verwerken om te rijpen. Pasgeborenen missen de probiotische die de spijsvertering bevordert. Lucht speelt een grote factor in de oorzaak van gas en kan gevangen worden, waardoor pijn en een opgeblazen gevoel. Gas ontstaat zodra ze hun eerste drankje melk of formule en is het resultaat verteren lactose. Luchtbellen kunnen ook worden gevangen wanneer een baby is verpleging of zuigen, dat is de reden waarom baby's moeten worden boerde om de paar minuten. Het is ook noodzakelijk dat de tepel van een fles goed past en niet te laten in extra lucht.

Het wordt algemeen aangenomen dat het voedsel een borstvoedende moeder verbruikt spijsverteringsstelsel van een kind kunnen verstoren. Bepaalde voedingsmiddelen zoals zuivelproducten, broccoli of knoflook en enkele hoge citrusvruchten is bekend dat ze gas veroorzaken. Een moeder die een overvloed aan melk (hyper-lactatie) produceert, en dus te veel voormelk, kan ook leiden tot zuigeling gas. Te veel van deze hoge lactose melk te snel geleverd en teveel hoeveelheid en niet van het voedingsrijke achterpoten melk wordt dat gas veroorzaken.

Remedies voor het verlichten van Gas in Zuigelingen

Vaak kinderartsen zal aanbevelen het elimineren van bepaalde voedingsmiddelen uit te sluiten dat het dieet van de moeder veroorzaakt winderigheid. Homeopathische klachtwater wordt vaak gegeven aan zuigelingen met gas problemen. Dit bevat natuurlijke ingrediënten om de spijsvertering te kalmeren en wordt vaak de voorkeur aan medicatie. Het masseren van de buik van een baby is ook een populaire techniek van het tijdelijk verlichten van gas, maar ook ontspannen een baby die misschien overdreven prikkelbaar zijn geworden als gevolg van ongemak. Het voetbal hold is een gangbare methode van fysiek helpen uw kind om gas te laten ontsnappen. Leg de baby gezicht naar beneden op je armen met hun benen rusten op je ellebogen en kin in de hand, moet de druk op hun buik zachtjes ongemak te verlichten. Het geven van het kind een warm bad kan ook helpen kalmeren een kind, maar heeft ook het extra voordeel van het helpen van de gassen uit te breiden en te verdrijven.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het kind goed is gepositioneerd bij het voeren, zodat hij niet extra lucht dat gas zouden kunnen veroorzaken slikken. Een voedingskussen of ondersteuning is handig om ervoor te zorgen dat de baby is comfortabel en haar hoofd niet gedraaid. Het geven van een baby een kleine hoeveelheid suiker water wordt ook verondersteld om een ​​onrustige buik te kalmeren - maar niet meer dan 1 gram.