Gas Relief Geneesmiddelen

Gas Relief Geneesmiddelen

Flatulentie verwijst naar de normale voorwaarde van gas in het maagdarmkanaal en in de maag en darm in het bijzonder. Je meestal gas los door boeren en door te geven via het rectum, maar bepaalde voedingsmiddelen en voorwaarden kan een overmatige en pijnlijke ophoping van gas veroorzaken. Gelukkig heb je verschillende opties om te helpen verlichten gas kwesties en vermijd lastige sociale situaties.

Oorzaken

Gas accumuleert in het maagdarmkanaal van een aantal bronnen. Slikte lucht kan de maag binnenkomen via kauwgom, snel drinken, koolzuurhoudende dranken en zuigen op een hard snoepje. U vrijwaart slikte lucht voornamelijk door boeren, maar sommige kunnen blijven in de dunne darm, waar het wordt ongemakkelijk. Je lichaam moeilijk verteren bepaalde voedingsmiddelen, zoals bonen en zetmeel, in de kleine darm. Deze voedingsmiddelen verplaatsen naar de dikke darm waar bacteriƫn afbreken, waarbij kooldioxide, waterstof en methaan gassen tijdens het proces. Sommige mensen hebben een tekort aan het enzym lactase in hun dunne darm, wat leidt tot moeilijkheden bij het verteren van lactose, de natuurlijke suiker die in zuivelproducten. Eten en drinken zuivelproducten veroorzaakt pijnlijke krampen, gas en diarree.

Over-the-Counter Relief

De meeste over-the-counter remedies voor gas verlichting, waaronder Gas-X, Mylanta en Alka-Seltzer Gas Relief, bevatten de drug simethicone. Dit medicijn verzamelt gasbellen in de maag, zodat je het kunt loslaten door boeren veel gemakkelijker; Het heeft echter geen effect op gas in de dunne en dikke darm. Het supplement Beano bevat enzymen die helpen bij het verteren voornamelijk bonen en groenten, die darmgassen vermindert. Als je lactose-intolerant, een enzym lactase supplement, zoals Lactaid, zal u helpen verteren zuivelproducten. Actieve kool tabletten, zoals CharcoCaps en Charcoal Plus, verlichten gas in de dikke darm. Je moet ze voor en na de maaltijd.

Natural Relief

De eenvoudigste manier om uw gas te verlichten natuurlijk vereist het monitoren van de voedingsmiddelen en dranken die uw gas en te voorkomen of te beperken in uw dieet te veroorzaken. MayoClinic.com raadt u langzamer eet kleinere maaltijden, vermijd kauwgom en drinken door een rietje, bezuinigen op gefrituurde en vette voedingsmiddelen en het verhogen van uw inname van water. U kunt ook proberen pepermunt thee, die menthol bevat. Menthol helpt ontspannen de gladde spieren van je spijsverteringskanaal en zorgen voor verlichting van pijn gas en gas.

Wanneer moet Seek Medical Care

Overmatige gas gepaard met krampen, kan een veranderde stoelgang, constipatie, diarree, bloed in de ontlasting, koorts, braken en abdominale zwelling gedurende een langdurige tijdsperiode een teken van een ernstige aandoening. Meld aan uw arts als u last overdreven, pijnlijke gas en kan verlichting niet vinden met over-the-counter of at-home remedies. Gij verzocht prikkelbare darmsyndroom, diverticulitis, inflammatoire darmziekte, parasieten of intestinale obstructie.