Gary Null's dieet voor mensen die hebben galblaas operatie gehad

Uw galblaas speelt een belangrijke rol in uw spijsvertering processen; het slaat de gal, die uw lever maakt en gebruikt de gal wanneer uw lichaam nodig heeft. Soms, onevenwichtigheden in de galblaas veroorzaken de vorming van stenen in de galblaas, die de verwijdering ervan vragen via een operatie; in extreme gevallen, je hele galblaas verwijderd moet worden. Als je gewoon je stenen in de galblaas verwijderd is, moet u een dieet dat de gezondheid van uw galblaas zal bevorderen verbruikt. Als u uw galblaas verwijderd is, moet u een dieet dat een goede genezing bevordert verbruikt.

Voedingsmiddelen voor galblaas Functie

In "The Complete Encyclopedia of Natural Healing," Gary Null legt uit dat uw dieet voor en na galblaas operatie met weinig vet, geen suiker en geen cafeïne moet zijn. Je moet een vegetarisch dieet te volgen, en omvatten voedsel zoals paardebloem wortel, bieten greens en radijs greens. Deze voedingsmiddelen verhogen galstroom, die nodig is voor de afbraak van vetten in je lichaam. U kunt ook consumeren voedingsmiddelen met een hoog alkalisch; voedingsmiddelen, zoals zeegroenten, gerst gras, groene sappen, spirulina en tarwegras helpen bevorderen gezonde galblaas functioneren.

Fiber

In "The Vegetarian Handbook: het eten van recht voor Total Health," Gary Null legt uit dat een dieet dat is te weinig vezels leidt tot gastro-intestinale problemen en galblaas ziekte. Als u onlangs galblaas chirurgie voor het verwijderen van stenen, moet u ervoor zorgen dat u voldoende vezels in uw dieet. Als op zoek naar een dieet dat nog wel goed galblaas werking zal bevorderen verbruiken, moet u de juiste hoeveelheid vezels krijgen dagelijks door het consumeren van voedsel zoals erwten, haver, gerst, fruit, groenten, volkoren granen, maïs zemelen, tarwe en volkoren producten, alsmede gedroogde bonen en Psyllium. Mannen tussen 19-50 moet 38 gram vezels per dag en vrouwen in de leeftijd 19-50 moet 25 gram vezels voor een optimale gezondheid. Naarmate we ouder worden onze behoeften voor glasvezel te verminderen; mannen boven de 50 moet 30 gram vezels per dag, en vrouwen boven de 50 nodig 21 gram per dag.

Vetten

Terwijl vetten zijn nodig in je voeding, in "Ultimate Training: Complete Guide Gary Null's aan het eten van rechts, Oefening, en langer leven," Null legt uit dat vetten moet goed zijn voor 15 procent van je dagelijkse calorie-inname. Wat meer is, 75 procent van de vetten je verbruikt onverzadigde zou moeten zijn en de overgebleven vetten kunnen bestaan ​​uit verzadigde vetten. Vetten, zoals die gevonden in gefrituurd voedsel, vertragen je spijsvertering en belemmeren vetafbraak, en je galblaas zal beginnen om minder gal te produceren wanneer je lichaam het nodig heeft als resultaat.

Foods te vermijden

Eieren, varkensvlees, uien, koffie, suiker, rood vlees en zuivel kan je galblaas verergeren en veroorzaken galblaas nood. Naarmate we ouder worden, we hebben niet genoeg enzymen produceren om adequaat te breken melk suikers en dit leidt tot galblaas nood. In "Get Healthy Now !: Een complete gids voor preventie, behandeling en Gezond Leven," Null legt uit dat de consumptie van koffie en suikers verlaagt onze pijn toleranties; als je net hebt gehad galblaas operatie, kan het consumeren van dergelijke voedingsmiddelen uw herstel te verlengen en kunnen de hoeveelheid pijn die je ervaart na uw chirurgische ingreep te verhogen.