Garlic & Bloeddruk

De hoogte van uw bloeddruk is belangrijk als het gaat om een ​​optimale gezondheid. Als uw bloeddruk is niet op het juiste niveau, je jezelf bloot aan een aantal gezondheidsproblemen tekortkomingen. Uw levensstijl kan ertoe leiden dat u een hoge bloeddruk hebben. Roken en het verhogen van uw inname van verzadigd vet kan uw bloeddruk verhogen. Knoflook kan helpen om uw bloeddruk te behouden.

Cholesterol

Knoflook heeft de mogelijkheid om uw niveau van de slechte cholesterol (LDL) te verlagen. Dit is een vetachtige stof die je bloedvaten kunnen verstoppen en uiteindelijk leiden tot een hoge bloeddruk.

Hart schip

De aorta is het bloedvat voor het hart. Knoflook helpt de aorta om flexibel te blijven. Als de aorta is beschadigd als gevolg van hoge bloeddruk, kan stijf worden, hetgeen de bloedstroom bemoeilijkt.

Bloeddruk

Knoflook verdunt ook het bloed, die helpt om de bloeddruk te verbeteren. Wanneer het bloed wordt uitgedund, zijn stolsels niet toegestaan ​​om te vormen. Stolsels kunnen leiden tot beroertes en hartziekten.

Rauw

Knoflook is het meest potente als het rauw is geconsumeerd. Gekookte knoflook verliest iets van zijn effectiviteit.

Knoflook

Wanneer knoflook is gehakt, fijngemaakt of gekauwd, worden chemicaliën zoals alicin vrijkomen in uw systeem. Dit is wanneer alle voordelen van knoflook beginnen hun effect op de bloeddruk.