Gangreen Symptomen

Gangreen de dood of verval van een deel van het weefsel of een orgaan van het lichaam veroorzaakt door een gebrek aan bloed naar het gebied. Eenmaal gangreen sets in, het leven van de persoon in gevaar is en het lichaamsdeel moet zo snel mogelijk worden geamputeerd in een poging om de person's leven te redden.

Droge Gangreen

De symptomen van droge gangreen zijn uit lokale roodheid, gevoelloosheid en kou. De huid van het aangetaste deel een bruine verschijning in het midden en vervolgens begint zwarte rond buiten draaien.

Vochtige Gangreen

In vochtig gangreen, het weefsel vochtig, zacht, verrot, zeer pijnlijk en zwart. Het wordt begeleid door lekt, zwelling, een vieze geur en, ten slotte, een koorts.

Gangreen

Gasgangreen veroorzaakt het weefsel onder de huid zeer pijnlijk zijn en een bruinachtig rood of bloederige afscheiding ademen. Wanneer het gebied wordt ingedrukt is er een duidelijk krakend geluid, en de persoon heeft een hoge koorts, een snelle ademhaling en een verhoogde hartslag als de infectie in de bloedbaan.

Complicatie Symptomen van Gangreen

Sepsis treedt op wanneer bacteriƫn in het bloed en is een van de complicatie symptomen van gangreen. De symptomen zijn zweten, rillingen, koude rillingen, hoge koorts, blozen, algemene pijn, braken en buikpijn.

Specifieke Gangreen

In noma gangreen het tandvlees en de voering van de wangen zwellen en zweren ontwikkelen. De adem en de huid hebben een vieze geur veroorzaakt door de stinkende drainage die afkomstig is van de zweren aan de binnenkant wang.