Games voor krijgen van een Fotografisch geheugen

Games voor krijgen van een Fotografisch geheugen

Fotografisch geheugen is de mogelijkheid om beelden, geluiden of voorwerpen herinneren met uiterste precisie en detail. In het algemeen, fotografisch geheugen is een zeldzame vaardigheid die sommige mensen worden geboren met. Verbetering geheugen kan met spelletjes en tips, al is het onwaarschijnlijk dat fotografisch geheugen kunnen worden ontwikkeld. Werken aan je geheugen is belangrijk omdat je geheugen verslechtert met de leeftijd. Maar de hersenen kunnen blijven nieuwe zenuwbanen te vormen, bestaande verbindingen te veranderen, en aan te passen, zelfs als je ouder wordt.

Puzzle Games

Vul een kruiswoordraadsel of sudoku puzzel. Deze uitdagende spelletjes helpen bij de ontwikkeling en het gebruik van nieuwe zenuwbanen in de hersenen. Puzzel spellen kunnen ook helpen bij het verbeteren woordenschat en kritisch denken vaardigheden. Het ontwikkelen van een fotografisch geheugen vereist hersenen oefeningen net als het ontwikkelen van een andere spieren nodig lichaamsbeweging. Elke puzzel spel dat niet bekend is en de nieuwe kan een effectieve hersenen oefening.

Memory Game

Speel het klassieke kaartspel Memory, die een dek van gepaarde kaarten met afbeeldingen gaat. Het plaatsen van alle van de kaarten face down, draai twee kaarten om tegelijk. Als ze overeenkomen, laat de twee kaarten open. Als ze niet overeenkomen, zet de kaarten terug over en probeer het opnieuw. Het spel test uw vermogen om specifieke locaties van de kaarten te onthouden. Als je speelt, zult u methodes leren om te onthouden waar elke foto kaart ligt.

Picture Puzzle

Voltooi een "foto puzzel," waar u twee soortgelijke foto's te vergelijken met de verschillen te vinden. Twee beelden worden weergegeven: een origineel en een veranderde. Probeer om de verschillen in het veranderde beeld te vinden na het plegen van de eerste foto in het geheugen. Deze foto's zullen uw vermogen om kleine details te herinneren in een visueel beeld te dagen. Dit soort puzzels zijn online verkrijgbaar en in kranten of tijdschriften. Er zijn ook boeken gevuld met vergelijking afbeeldingen van verschillende problemen die kunnen worden gekocht.

Overwegingen

Slaap is een belangrijk onderdeel van het geheugen - het is noodzakelijk voor het geheugen consolidatie. Fotografisch geheugen vereist een brein op volle capaciteit. Een slaaptekort hersenen niet optimaal is. Lichaamsbeweging kan ook het verbeteren van je geheugen door het verhogen van zuurstof naar je hersenen. Dieet kan beïnvloeden geheugen gebruikt. Eet meer groenten en fruit en beperk uw verzadigde vetten. Omega-3 vetzuren in vette vis, zijn gunstig voor gezondheid hersenen.