Galvanische behandeling in Hyperpigmentatie van het Gezicht

Galvanische behandeling in Hyperpigmentatie van het Gezicht

Hyperpigmentatie van de huid veroorzaakt het getroffen gebied van de huid donkerder geworden. Veel behandelingen zijn ontworpen om zelfs de pigmentatie van de huid in het gezicht. Galvanische behandeling is een van die behandelingen die beweert te gaan met deze aandoening. Je moet een aantal overwegingen in het achterhoofd te houden bij het overwegen van galvanische behandeling.

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentation treedt op wanneer de huid teveel melanine, waardoor de huid donkerder. Dit kan ook leiden "bronzen" van de huid, waardoor de huid lijken enigszins gelooid ondanks dat het niet in contact komt met de stralen van de zon.

Galvanische behandeling

Galvanische behandeling naar de procedure van toepassing kleine elektrische schokken een crème of gel met een vorm die op de huid. De crème of gel is afhankelijk van de aandoening de behandeling probeert te genezen. Zowel de crème of gel en het instrument dat de elektrische schok geeft zijn positief geladen, die de heilzame bestanddelen van de crème of gel in de huid drijft.

Behandeling voor de pigmentatie

Volgens Dr Des Fernandes, die galvanische bewerkingen uitvoert, de pigmentatie van het gezicht van een patiënt werd geëgaliseerd na 11 behandelingen met een gel bestaande uit magnesiumascorbylfosfaat en retinol.

Alternatieven

Anders dan galvanische behandeling, kan hyperpigmentatie in het gezicht worden behandeld met behulp van bliksem crèmes. Deze moet beschikbaar zijn over de toonbank bij de meeste apotheken. Echter, de Universiteit van Maryland Medical Center raadt niemand bliksem crème moet worden gebruikt voor meer dan drie weken, en stelt dat de behandeling niet kan werken.

Overwegingen

Als u merkt wat lijken op de symptomen van hyperpigmentatie in het gezicht te zijn, moet u onmiddellijk uw arts te raadplegen. Er zijn een aantal huidaandoeningen die ook kan de pigmentatie van het gezicht te veranderen. Ook kan uw arts u helpen om de beste behandeling te bepalen route voor u.