Fysisk behandling for neuropati

Neuropati, undertiden identificeret som perifer neuropati, er en tilstand, der medfører et problem med nerverne at være i stand til at overføre information til og fra hjernen og din rygmarv korrekt. Neuropati kan være forårsaget af diabetes, forgiftninger og andre sygdomme. Når du har neuropati din muskelkraft kontrol og koordinering er berørt og du oplever følelsesløshed og smerter, især i dine nedre ekstremiteter. Heldigvis er der flere naturlægemidler, der kan bruges til at lindre symptomerne i forbindelse med neuropati.

Cayenne

Cayenne er en urt, der indeholder capsaicin: en ingrediens kendt for stærke smertestillende egenskaber. Perifer neuropati involverer oplevelsen af ​​følelsesløshed og smerter i dine ben og fødder og er ofte forårsaget af diabetes. Den capsaicin i cayennepeber kan tilbyde nogle smerter kvalitet fritagelse for sådanne symptomer. Hvis imidlertid perifer neuropati du har, er på grund af HIV betingelser vil cayenne ikke tjene til at afhjælpe smerter effektivt. Du kan bruge capsaicin creme på de områder, hvor du oplever smerte så ofte som 4 gange dagligt for at mindske smertefuld neuropati forhold. Cremen skal anvendes i 3 til 7 dage for at få det fulde udbytte af behandlingen. Du må først bemærke en stigning i din smerte før oplever nogen lettelse: det er normalt med brug capsaicin creme.

Perikon

Perikon er en effektiv urtemedicin til neuropati. Denne urt kan indtages oralt for at lindre smertefulde tilstande; urten indeholder hypericin, der har enorme anti-inflammatoriske midler. Perikum kan også anvendes på huden topisk til behandling af nervesmerter samt mindske symptomer forbundet med neuropati. En tinktur eller olie af perikon kan anvendes på det angrebne område for at minimere smerte og for at hjælpe med at helbrede beskadigede nerver. Det skal bemærkes, at denne urt ikke bør bruges, hvis du i øjeblikket bruger og MAO-hæmmer, da det kan interagere med medicin. Du bør også undgå direkte udsættelse for sollys i længere perioder for at undgå udbrud af fotodermatitis.

Evening Primrose

Diabetisk neuropati er en tilstand, der medfører symptomer, der omfatter snurrende fornemmelser, brændende fornemmelser, tab af følelse i visse områder af kroppen, følelsesløshed og smerte. Du vil måske især opleve symptomer i dine ben og fødder. Natlysolie kan anvendes til at mindske sådanne symptomer. Du kan forbruge natlysolie i en dosis på 2 til 8 g dagligt; Sørg for, at urten indeholder 8 procent Gamma-linolensyre (GLA). GLA, et stof, der typisk stammer fra omega-6 fedtsyrer kosttilskud samt fra natlysolie, vil forbedre nerve funktion og forhindrer yderligere sygdomme i nervesystemet.