Fysiotherapie voor gecalcificeerde tendinitis

Volgens Medical Dictionary Dorland voor zorgconsumenten, gecalcificeerde tendinitis 'is een ontsteking en verkalking van de subacromiale of subdeltoid bursa, wat resulteert in pijn, gevoeligheid, en de beperking van de beweging in de schouder. " Werken met een ervaren fysiotherapeut voor calcific tendinitis is zeer nuttig in het genezen van de weefsels in de schouder, pijn van de schouder en het herwinnen van de mogelijkheid om je schouder te bewegen in een breder bereik.

Soorten gecalcificeerde tendinitis

Er zijn twee soorten van gecalcificeerde tendinitis degeneratieve tendinitis of regeneratieve tendinitis. Degeneratieve verkalking wordt gevormd wanneer je ouder wordt. Regeneratieve verkalking gebeurt als je gewond raken en heeft meer kans om pijn in de schouder veroorzaken. In bepaalde omstandigheden kan zichzelf genezen.

Hoe calcific Tendinitis Treedt

Calcific tendinitis kan zowel gebeuren door veroudering of als gevolg van een blessure. Werken met een fysiotherapeut voor mensen die last hebben met gecalcificeerde tendinitis, is van cruciaal belang voor het herstel. Een eerdere trauma van het gewricht kan leiden tot verkalking tendinitis. Zwemmers die zich niet op te warmen of overmatig gebruik van hun schouders kunnen gewonde en gediagnosticeerd met calcific tendinitis geworden. Enkele van de manieren die je zelf zou kunnen verwonden en het verkrijgen van regeneratieve calcific tendinitis zijn door veelvuldig tillen, tennis, hameren, zwemmen en gewichtheffen.

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut zal u helpen door het uitvoeren van een grondige evaluatie van uw conditie, waardoor u met oefeningen die speciaal voor u en uw conditie, en zal u helpen bij het verhogen van uw bereik van de beweging. Stretching voorafgaand aan het uitoefenen is het uiterst belangrijk om een ​​goede fysieke therapie.

Symptomen van gecalcificeerde tendinitis

Volgens Medical Dictionary Mosby's, gecalcificeerde tendinitis is "een chronische ontsteking van een pees als gevolg van een ophoping van kalkaanslag in het weefsel." Het is uiterst pijnlijk als deposito's worden weer opgenomen in het weefsel. Enkele symptomen van gecalcificeerde tendinitis worden bewegingsbeperking en pijn bij het optillen van de arm. Mensen die last hebben van verkalking tendinitis (pees degeneratie) hebben meestal problemen met slapen 's nachts en moet niet slapen op de aangedane schouder.

Gebruik van Ice Packs

Jeff Nelson bij San Diego Sports Medicine en Fysiotherapie in Californië legt ijszak op zijn patiënten voor ongeveer 20 minuten na het sporten. Dit helpt verminderen ontstekingen en verlicht de pijn. Mr Nelson adviseert ook het gebruik van ijs packs thuis, direct na het doen van de thuis oefeningen die uw fysiotherapeut heeft aanbevolen voor u. Bovendien moet het ijs packs onmiddellijk worden gebruikt na een beschadiging van de zwelling te verminderen.

Gebruik van een Warmte Comprimeren

Warmte packs kan worden gebruikt voor de uitoefening van om op te warmen de spieren en in de nacht voorafgaand aan het slapen om de spieren te ontspannen en pijn te verlichten. U kunt een warm kompres of een warme vochtige handdoek toepassing.

Interne en Externe Medicatie

Nemen naproxen zal helpen verminderen ontstekingen en pijn te verlichten. Naproxen is gevonden in Alleve. Producten zoals tijgerbalsem, bio freeze of een massage-olie met pepermunt etherische olie een gunstig effect hebben wanneer toegepast op het getroffen gebied voor onmiddellijke verlichting van pijn. Altijd in overleg met uw fysiotherapeut en uw arts voorafgaand aan het nemen van medicatie.