Fysiotherapie Technieken voor Zuigelingen

Fysiotherapie Technieken voor Zuigelingen

Fysiotherapie wordt vaak voorgeschreven door artsen om een ​​aantal ziekten, verwondingen of andere slopende omstandigheden, met inbegrip van de hersenen trauma te behandelen en patiënten met brandwonden. Fysiotherapeuten gebruik maken van een aantal behandelingen, zoals lichaamsbeweging en massage om patiënten te helpen herstellen en te ontwikkelen, en deze zijn vaak de voorkeur boven chirurgische procedures. Therapie technieken worden ook aanbevolen voor zuigelingen aan een aantal voorwaarden te behandelen.

Tummy Time

Een van de meest voorkomende vormen van fysieke therapie voor baby's is wat kinderartsen roepen "buik tijd." Tummy tijd is een therapie waarbij moeders leggen hun kinderen op de buik voor een tot twee minuten, meerdere keren gedurende de dag, net als na dutjes, luier veranderingen en voedingen. Deze aanbeveling komt als een reactie op het initiatief van 1992 van de American Academy of Pediatrics genaamd "Back to Sleep." Ouders werden verteld om baby's op hun rug te leggen wanneer zij worden geplaatst in kribben, in een poging om SIDS (Sudden Infant Death Syndrome.) Dit initiatief, evenals voorkomen, de gemeenschappelijkheid van de baby's die nog in zitten posities in autostoelen en vervoerders, heeft geleid onderzoekers geloven dat alle tijd in een positie (aan de achterkant) veroorzaakt motoriek vertragingen bij zuigelingen. De American Physical Therapy Association of APTA dringt moeders om kinderen om zo veel mogelijk tijd te besteden aan hun buik om alle tijd besteed aan hun rug tegen te gaan.

Kangaroo Care

Fysiotherapie voor kinderen niet altijd betrekking op de kleine man doet al het werk. Kangaroo zorg is een therapie die begon in Columbia, wegens de noodzaak incubators. Kleine baby's werden geplaatst op de borst van hun moeder, onder hun kleding, voor direct huid-op-huid contact. Neonatale intensive care units in Amerika heeft de praktijk ten behoeve van de te vroeg geboren baby. De huid-tot-huid therapie helpt de baby fysische stabiliteit en gedragsmatige cognitie, en bevordert broodnodige binding tussen de baby en zijn verzorger. Zodra de behandeling is op zijn plaats, de baby reageert met een betere ademhaling, hogere zuurstof niveaus, lagere incidentie van slaapapneu, gewichtstoename en verminderde het ziekenhuis duur van het verblijf.

Post-operatie Therapie

Zuigelingen die problemen tijdens de foetale ontwikkeling te ervaren kan een operatie vroeg in het leven nodig hebben. Tijdens het herstel, fysiotherapeuten evalueren vaak deze patiënten om het niveau en de aard van de behandeling die nodig is voor het herstel bepalen. De behoefte aan fysieke therapie hangt af van hoe goed de baby groeit en zich ontwikkelt. Een eerste evaluatie wordt genomen voor de operatie en vervolgens de baby is opnieuw geëvalueerd, daarna. Elke ontwikkelingsstoornissen of fysieke vertragingen kunnen brengen op een aantal therapeutische technieken, met inbegrip van, spier manipulatie, positionering van het lichaam, helpen met de ontwikkeling van de zintuigen en de oefeningen die grove en fijne motoriek te bouwen.