Fysiotherapie & Ice Sports

Fysiotherapie & Ice Sports

Volgens de Monash University Accident Research Centre, in een periode van drie jaar, de meest voorkomende ijs sport verwondingen werden veroorzaakt door schaatsen. De meeste verwondingen werden veroorzaakt door vallen, met het onderlichaam worden het vaakst gewond. Om u te helpen herstellen van of voorkomen toekomstige blessures, kunnen deelnemers in het ijs sport fysiotherapie nodig hebben.

Fysiotherapeut Training

De Commissie voor Accreditatie van Fysiotherapie Onderwijs vereist fysiotherapeuten aan een post-baccalaureaat programma compleet. Masteropleidingen duren twee tot twee en een half jaar met een voltooide en doctoraatsprogramma's nemen drie jaar in beslag. De cursussen van een fysiotherapeut voltooit omvat biologie, anatomie, fysiologie en biomechanica. Alle staten regelen de praktijk van de fysiotherapie en vereisen individuen om een ​​National Physical Therapy examen.

IJshockey

De meeste letsels in deze snelle spel zijn vanwege de hits. Gemeenschappelijke ijshockey verwondingen omvatten knieblessures en gescheiden schouders. Het krijgen van de juiste behandeling direct na een blessure zal helpen minimaliseren hersteltijd. Fysiotherapie behandelingen voor deze blessures beginnen regelen van de pijn en zwelling door het ijs en elektrische stimulering. Zodra de pijn en de zwelling is verdwenen, zal fysiotherapeuten werken aan gamma-of-motion oefeningen, actieve stretching en versterking van de schouder en knie spieren. Volgens de Stretchen Handbook, de top strekt zich voor ijshockey spelers zijn het bereiken van laterale zijde stretch en de knielende hak-down Achilles stretch.

Curling

Voorkomende verwondingen voor personen die deelnemen aan curling onder de schouder, knie-en rugpijn. Deze letsels ontstaan ​​als gevolg van de constante vegende beweging die de krultang moet maken. Deze motie houdt herhaald gebruik van de bovenste ledematen en aanhoudende knie en rug flexie. Andere curling letsels ontstaan ​​wanneer een individu levert de steen naar beneden het ijs. Om dit goed te kunnen doen, zonder verwondingen, een individu nodig heeft mobiliteit en flexibiliteit in de heupen, schouders en bovenrug. In de fysiotherapie, zullen mensen worden onderwezen bijzondere stukken die kunnen helpen de flexibiliteit te vergroten in deze lichaamsdelen. Een goed stuk voor krulspelden zou de rotator cuff stretch of de bermreikwijdte traject te helpen verhogen van bereik van de beweging van de schouder zijn.

Kunstschaatsen

Schaatsen, vaak aangeduid als laarzen, hebben bewezen dat de oorzaak van vele kunstschaatsen verwondingen zijn. Volgens Amerikaanse Kunstschaatsen, de laarzen veroorzaken overbelastingsletsels zoals tendinitis, stress fracturen en kinetische keten verwondingen zoals pijn in de knie, pijn in de heup en scheenbeen splitst. Te helpen verlichten deze verwondingen of helemaal voorkomen dat ze kunnen kunstschaatsers profiteren van een fysiotherapeut, in het bijzonder door middel van stretching en versterking. Een fysiotherapeut zal een schaatser over hoe ze haar bereik van de beweging te verhogen begeleiden en zal helpen los te maken van de gezamenlijke om beter te promoten stretching. Een andere veel voorkomende kunstschaatsen letsel is chronische kniepijn. Volgens de Wisconsin Medical Society, zou schaatsers deze verwonding profiteren van fysische therapie, die kunnen helpen verminderen zwelling, pijn en strekken van de knie. Een goed stuk dat een fysiotherapeut een schaatser die zal helpen rekken de heupen, hamstrings, kalveren en verhogen kniebuiging kan laten zien is het kalf complex.

Schaatsen

Volgens een publicatie in het American Journal of Sports Medicine, het meest voorkomende shorttrack blessures van invloed op de knie, enkel, rug, been en lies. Een van de meest voorkomende verwondingen is door het uitzonderlijk actieve rol van de voet en enkel wanneer herhaaldelijk gaan rond een snelheid spoor. Dit overmatig gebruik kan leiden tot degeneratie van de tibialis posterior spier. De tibialis posterior spier hecht aan de tibia en fibula en helpt om de spieren van het onderbeen stabiliseren. Fysiotherapeuten kunnen sporters helpen met dit letsel door hen betere stretching technieken en hulp in het versterken van het beschadigde gebied, zonder dat verdere schade.