Fumigatie & Zwangerschap

Fumigatie & Zwangerschap

Begassing kan nodig in extreme gevallen van ongedierte, zoals termieten, kakkerlakken, vlooien of teken te zijn, en kan betrekken afgrendeling en het behandelen van een oppervlakte van een huis of voor het gehele huis voor behandeling. Vrouwen die zwanger zijn moeten niet voeren van een gegaste gebied totdat het veilig voor betreden door een professionele ongediertebestrijder wordt geacht. Als hoofdpijn of misselijkheid optreedt bij re-entry, laat de gegaste gebied direct en bel antigifcentrum.

Functie

Begassing, soms aangeduid als tenting, gebruikt pesticiden gasvormige een gebied besmet met ongedierte roeien. De tijdsduur begassing duurt afhankelijk van de grootte van het gebied dat wordt begast en de ernst van de besmetting, maar variërend in tijdsduur van enkele uren tot een week, volgens Southern California Pest Control advies. Formaldehyde, methyl isocyanaat en waterstofcyanide zijn chemicaliën die gewoonlijk gebruikt tijdens fumigatie.

Vooroordeel

Vrouwen die van plan zijn zwanger te worden dienen contact met begassing gassen te voorkomen voorafgaand aan de zwangerschap als gevolg van de negatieve effecten die het kan hebben op de vruchtbaarheid. Bovendien, vrouwen die proberen zwanger te worden die betrokken zijn met een man die wordt regelmatig blootgesteld aan fumigatie en bestrijdingsmiddelen moeten conceptie in tijden van hoge blootstelling aan chemicaliën die worden gebruikt in fumigatie vermijden. Bovendien is de Canadian Medical Association Journal raadt koppels in dergelijke omstandigheden wachten drie opeenvolgende maanden voor het proberen om zwanger te worden, volgens de Canadian Medical Association Journal.

Maternal Health Effects

Zwangere vrouwen die blootgesteld zijn aan de ontsmetting kan ervaren hoesten, ademhalingsproblemen, duizeligheid, irritatie van de ogen, misselijkheid, braken, lichaam zwakte, spiertrekkingen, wazig zicht of convulsies, volgens Toronto Public Health. Hoge blootstelling kan lever-, nier- en longschade, verschillende vormen van kanker en hartproblemen, naast verlaagde vruchtbaarheid en verminderde seksuele functie.

Foetale effecten op de gezondheid

Blootstelling begassing tijdens de zwangerschap kan leiden tot spontane abortus, doodgeboorte, laag geboortegewicht, trage groei van de foetus, geboorteafwijkingen en kan het risico op het ontwikkelen van kanker later in het leven van het kind te verhogen, volgens de Toronto Public Health. Ook kan de reproductieve gezondheid van de foetus beïnvloeden door vertraging geslachtsrijp, remmen van de groei van de geslachtsorganen en ingedaalde testes, waardoor veranderingen in steroïde hormonen die de productie en immuunfunctie.

Het voorkomen

Vrouwen die zwanger zijn moeten blootstelling aan fumigatie volledig te vermijden en te nemen preventieve maatregelen om de noodzaak van chemische bestrijding te voorkomen. Kalefateren scheuren rond ramen en deuren om ongedierte te houden van het invoeren van het huis, schoon vaak en stofzuigen of kruimels voedsel dat ongedierte kan trekken. Als chemische ontsmetting nodig is, verwijder speelgoed en kussens en beschermen tapijt, tapijten en meubels uit de blootstelling aan pesticiden. Raak de gegaste niet betreden totdat een verdelger heeft bepaald dat het veilig is, dat is meestal ten minste 12 uur maar kan voor maximaal 48 uur, afhankelijk van Toronto volksgezondheid en Zuid-Californië Pest Control advies.