Fruit Dieet en Candida

Candida is een term gebruikt om een ​​overmatige groei van de candida gist in het lichaam. Het is een ongemakkelijke aandoening die voortvloeit uit een verscheidenheid van oorzaken zoals antibiotica, high-suiker diëten, zwangerschap of diabetes. Het behandelen van candida logischerwijze ook drastisch minimaliseren of elimineren, suikers uit je dieet. Dit omvat de natuurlijke suikers in fruit.

Wat is Candida?

Candida gist is van nature in onschadelijke hoeveelheden in het lichaam op de huid, keel, neus, vagina en spijsverteringskanaal. Onder normale omstandigheden je lichaam candida niveaus onder controle houden.

Symptomen van Overgrowth

Candida voedt zich met onverteerde koolhydraten en kan snel vermenigvuldigen tot ongezonde niveaus. Het veroorzaakt symptomen zoals vermoeidheid, hoofdpijn, stemmingswisselingen, sinus congestie en slecht geheugen en concentratie.

Oorzaken van Overgrowth

Het nemen van antibiotica kan de normale niveaus van candida verstoord door het doden van de goede bacteriën in je lichaam die candida niveaus laag houdt. Het eten van teveel suiker, candida's voedselbron, kan verhogen. Ten slotte kan genetische aanleg en fluctuerende hormoonspiegels overgroei veroorzaken.

Fruit en Candida

Te doden candida, verhongeren ze uit haar bron van voedsel: suiker. Dat betekent dat het eten zo weinig mogelijk suiker uit elke bron, zoals fruit, totdat de candida onder controle. Sommige mensen kunnen verbetering na twee tot vier weken merken; voor anderen kan het maanden duren.

Fruit Dieet

Fruit bevat nuttige voedingsstoffen helpen bij het handhaven van een goede gezondheid, maar als je probeert te candida natuurlijke wijze te behandelen, is een fruit dieet niet aan te raden. Zodra de candida is behandeld, kunt u een normale hoeveelheid natuurlijke suikers op te nemen terug in uw dieet.