Fructose Powder's effect op het lichaam

Fructose Powder's effect op het lichaam

Nieuw onderzoek over fructose suggereert dat het schadelijk is voor je gezondheid kan zijn. Fructose komt van nature voor in fruit, maar als een poeder, dat meestal wordt omgezet in high-fructose corn syrup, effect van dit product op je lichaam is niet goed. Volgens Jack Challem, The Nutrition Reporter: "Als je bedenkt fructose een veilige, natuurlijke suiker, denk opnieuw. Je hebt gehad met één van de grootste voedingswaarde aas-and-switch trucs in jaren. "

Het is niet fruit

Volgens Rogosin, een koper en onderzoekscoördinator bij mevrouw Gooch's Natural Foods Market in Beverly Hills, Calif., "Fructose is niet van fruit. Het is een commerciële, geraffineerde suiker." Het consumeren van grote hoeveelheden geraffineerde suiker kan allerlei gezondheidsproblemen zoals type II diabetes, obesitas, hart- en vaatziekten en kanker veroorzaken.

Hart- en vaatziekten

De eerste schakel tussen suiker en hart-en vaatziekten is opgericht in de jaren 1960 in Londen. Een studie werd uitgevoerd toont een verband tussen suiker in het bloed en de bloedspiegels van urinezuur, insuline, cortisol, cholesterol en triglyceriden. Al deze zijn geassocieerd met een hoog risico van cardiovasculaire ziekte.

Verhoogde bloeddruk

Studies tonen een correlatie tussen hoge suikerniveaus in het bloed en verhoogde hartslag en dus een hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk verhoogt de gevoeligheid van bloedcellen en maakt ze meer vatbaar voor stolling.

Toegenomen eetlust

High-fructose corn syrup is een populaire stof zoals het voegt smaak aan goedkope kosten voor de producent. Het nadeel hiervan is dat hoge fructose maïssiroop is aangetoond eetlust als het blokkeert de eetlust onderdrukken leptine.

Immuunsysteem verzwakken

Aangezien geraffineerde suiker verhoogt insuline niveau dat u lichaam, het remt het vrijkomen van groeihormonen in je lichaam. De remming van deze hormonen verzwakt het immuunsysteem, waardoor meer vatbaar voor ziekten en aandoeningen.

Vetopslag

Te veel suiker in het bloed knoeit met uw bloedsuiker balans, en het startsein voor de terugval van extra insuline in je lichaam. Insuline stimuleert de opslag van vet, dus als je veel suiker consumeren, je bent op een directe route naar gewichtstoename.