Frozen Shoulder Tips

Frozen Shoulder Tips

Frozen shoulder, ook wel bekend als adhesieve capsulitis, is een pijnlijke en chronische probleem dat het bereik van de beweging beperkt in het gewricht en bovenarm. Zwelling en irritatie van stijve pezen en ligamenten draai rond het gewricht. Het toepassen van krachttraining en stretching technieken om de rotator cuff, deltoideus en biceps spieren kunnen de symptomen van een frozen shoulder te verminderen. Ontstekingsremmende geneesmiddelen verminderen de pijn. Als gevolg van een trauma, diabetes, of een beroerte, deze aandoening komt het meest voor bij vrouwen.

Stretch en roteren

De geblesseerde schouder kan verdikken en pijn van repetitieve handelingen, sommige stofwisselingsziekten en immobilisatie. De biceps pees, ligamenten en de rotator cuff spieren die het gewricht omringen zorgen voor de sterkte en stabiliteit. Wanneer deze spieren verzwakken, de pezen en ligamenten, geïrriteerd en ontstoken uit over-stretching, worden gedwongen om gewicht te dragen. Strek de spieren rond het gewricht bij het eerste teken van pijn. Het openstellen van de borst door het rollen van de gezamenlijke en terug naar het schouderblad. Als dit stuk is pijnlijk en moeilijk, pak een handdoek aan beide uiteinden en de handdoek te verhogen boven je hoofd, het naar een kant trekken. Draai de arm in een cirkelvormige beweging om meer spierstijfheid in het gewrichtskapsel los.

Be Patient

Het verlichten van pijn en stijfheid in het schoudergewricht en toenemende bewegingsbereik kan duren. Patiënten moeten het gewricht in beweging te houden. Gebrek aan gebruik verhoogt de stijfheid, maar het gebruik van het gewricht tijdens het herstel kunnen aanvullende scheuren te creëren. Daarom heling vergt geduld. Strakke, pijnlijke en stijve gewrichten weinig flexibel. Uitgebreide fysiotherapie kunnen de pijn verlichten, maar kan spierstijfheid niet verlagen of verhogen beweeglijkheid van het gewricht. Om spieren en weefsel zwelling te verminderen, kunnen patiënten ook extra medische verzorging en anti-inflammatoire geneesmiddelen vereisen. Warmte en ijstherapie verlichten gewrichtspijn en ongemak. Herstel kan ongeveer zes tot 26 maanden in beslag nemen, merkt de Universiteit van Connecticut Health Center en de New England spier-Instituut.

Alternatieve Genezing

Natuurlijke genezing alternatieven omvatten Epsom zout baden en het gebruik van geneeskrachtige kruiden zoals een tinctuur van arnica en rozemarijn om pijn en spierstijfheid te verminderen. Massage therapie en acupunctuur, aanvullende alternatieve geneeswijzen gereedschappen, kan pijnlijke spieren en pezen verklevingen verminderen zonder anti-inflammatoire geneesmiddelen. Zodra het schoudergewricht en de arm bewegen vrijer, kan de patiënt beginnen met krachttraining voor de arm en schouder om spierkracht te verhogen. Gewicht opleiding verlicht gezamenlijke druk en ontwikkelt rug en armspieren voor gezamenlijke ondersteuning. Krachttraining en rekoefeningen kan in het gezamenlijke bereik van de beweging, flexibiliteit en stabiliteit te verhogen, merkt Cedars - Sinai Medical Center. In sommige gevallen alternatieve healing technieken kunnen echter toenemen letsel hersteltijd.

Steroïden

Pijn en stijfheid alsmede toename beweeglijkheid in het gewricht verminderen schrijven artsen steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen. Studies over de diagnose en behandeling van adhesieve capsulitis, van de "spier-Geneeskunde beoordeling", Robert C. Manske, et al., December 2008, beschrijft het voordeel van het gebruik van de steroïde injecties op korte termijn om de ontsteking te verminderen voor bevroren schouder blessures. Spaarzaam gebruikt, zijn steroïde injecties, meestal toegediend binnen de eerste paar weken van de behandeling om het ongemak van de patiënt tijdens de fysiotherapie te verlichten.