Förhindra Foot Pain

Arbeta, gång och löpning kan alla orsaka smärta till någons fot. Det finns flera åtgärder som kan användas för att hjälpa till att mul smärta när den inträffar, men varför ta itu med smärtan när den lätt kan förhindras? Genom att följa några steg som inte tar mycket arbete, kan du spara pengar på smärta botemedel och koppla av medan du är på fötterna.

Instruktioner

•  Gå igenom dina garderober och överallt du håller gamla skor och antingen donera dem eller kasta ut dem. Om de är slitna, kommer de inte att skydda dina fötter mycket mer än att gå barfota. Och gamla skor inte kan absorbera stötar som nyare kan.

•  Undvik att gå barfota om det inte är runt ditt hus. Även då rekommenderade att du bära tofflor eller strumpor: Du kanske inte känner det, men när du går barfota, är en känslig del av din fot sträcks, och detta kan orsaka smärta senare.

•  Köp skor som är precis rätt storlek. Om de känner sig för hårt, gå upp en storlek, eller ens en halv storlek, så att foten inte känna sig begränsade, vilket leder till smärta.

•  Fortsätt med cirkulationen i fötterna genom att sträcka ut dem ett par gånger om dagen. Om du inte har tid, kan du göra enkla saker som att curling tårna för att förbättra cirkulationen och hålla fötterna smärtfri.

•  Klipp naglarna bara till kanten av din tå. Om du klippa naglarna för kort, då du kör risken att få en inåtväxta tånagel - nummer ett smärtframkallande fot problem.

•  Skär ner på hälen storlekar. Om dina klackar är för höga, kanske du gillar stilen, men fötterna kommer säkert att känna smärta efteråt. För hög av en klack kan orsaka förhårdnader, liktornar och liktornar.