Förhindra Arch Pain

Arch smärta uppstår från promenader, löpning eller delta i täta sportaktiviteter. Denna smärta kan variera från lindriga besvär till svår smärta. Om du har skadat foten eller ansträngda ett ligament, vila foten och använda kalla kompresser tillåter valv att läka. Med hjälp av skoinlägg eller köpa speciella skor för promenader eller löpning kan förhindra arch smärta från att återvända.

Instruktioner

Förhindra Arch Pain

•  Stoppa alla aktiviteter om du upplever arch smärta. Tillbaka hem och placera en kall kompress på bågen av foten. Du bör göra detta minst tre gånger om dagen i 30 minuter åt gången. Ta anti-inflammatorisk medicin för att förhindra svullnad. Vila foten tills den börjar må bättre.

•  Köp skor som är gjorda speciellt för de sporter som du deltar i. Löpning och promenader skor är utformade för att absorbera mer mark stötar än vanliga skor och har hålfotsinlägg som hjälper lindra vissa av stammen på valven i fötterna. Du hittar dessa skor i de flesta idrotts butiker eller online.

•  Öka komforten i vanliga skor genom att köpa vadderade insatser. Insatser kan absorbera mark stötar och erbjuder extra stöd till dina bågar.

•  Lär dig att gå på rätt sätt. Många lägger för mycket vikt på valven i fötterna. Om dina bågar värker varje dag, besöka en kiropraktor som kommer att lära dig hur du gå på rätt sätt. Omfördela din vikt lindrar en del av bördan på fötterna.

•  Gå ner i vikt om du är överviktig. Att minska vikten buren av fötterna kommer att minska mängden av smärta du känner varje dag.