Fordele sesamolie

Sesamolie har været anvendt i tusinder af år som en helbredende olie i indisk medicin, fordi det indeholder mange vitaminer, mineraler og andre fysiske sundhed giver egenskaber. Nogle af disse egenskaber omfatter antioxidanter, anti-inflammatoriske egenskaber og fedtsyrer.

Sesam

Sesamolie er afledt fra alle sorter af sesamfrø med sorte frø syntes at give den mest fordelagtige olie i nogle indiske kulturer. Sesamolie er en populær madolie i lande som Indien og Kina, da det er usandsynligt, at forkæle hvis de opbevares korrekt og indeholder en række nærende vitaminer.

Antibakteriel og anti-inflammatorisk

Sesamolie indeholder naturligt antibakterielle egenskaber ofte anvendes til behandling af hudproblemer og svampe, såsom streptokokker og stafylokokker. De antibakterielle egenskaber af olien kan også være en fordel i behandlingen af ​​fodsvamp. Sesamolie indeholder også naturlige anti-inflammatoriske fordele til anvendelse i behandlingen af ​​allergiske reaktioner og insektbid.

Antioxidant

Sesamolie er ofte anvendt i massage olie, da det let trænger ind i huden giver en række fordele for brugeren. Sesamolie, når det påføres huden passerer ind i blodbanen gennem kapillærer og arbejder sig vej ind i dybe væv neutraliserende oxygenradikaler i kroppen. Sesamolie antioxidanter stammer fra en kemisk fundet i sesamfrø kaldet phytonutrients, der fungerer som regulatorer af skadelig vækst og replikation celle.

Fedtsyrer

En af de vigtigste fordele ved brugen af ​​sesamolie er inddragelsen af ​​flerumættede fedtsyrer, herunder omega-3, omega-6 og omega-9, som er nødvendige for en sund livsstil. Essentielle fedtsyrer er gavnlige for den menneskelige krop, som de er et nyttigt forebyggende foranstaltning for sygdomme, såsom hypertension, hjertesygdomme, diabetes og gigt. Essentielle fedtsyrer kan også medvirke til at sænke blodtrykket og dårlige kolesterol i kroppen og samtidig hjælpe hæve gode kolesterol. Det hævdes også sesamolie kan hjælpe med at forebygge knogleskørhed ved at hæve østrogen niveau i kroppen gennem fedtsyrer indtag.

Forebyggelse

Sesamolie indeholder også lecithin, som spiller en rolle i forebyggelse af en række sygdomme, herunder vaskulær sygdom, øger blodkar elasticitet og modvirker ophobning af dårlige kolesterol. Sesamolie er også en god kilde til vitamin E med kun 1 ounce af olie, der indeholder 75 procent af den daglige indtagelse af vitamin E. chancerne for at lide af tilstande, såsom koronar hjertesygdom, Alzheimers og grå stær har vist sig at blive reduceret med øget Vitamin E indtagelse. Forskning foretaget af National Institutes of Health fandt langsigtede nedgang forbundet med Alzheimers blev reduceret med E-vitamin kosttilskud.

Vitaminer & Mineraler

Sesamolie indeholder små mængder af vitaminer A og B sammen med mineraler, såsom magnesium, kobber, calcium og jern. Olien er også en god kilde til lignaner, et stof, der findes i planter, der hjælper med antioxidant og anti-hypertension egenskaber af olien.