Fördelar med svart Cohosh för klimakteriet symtom

Silverax är en populär supplement för kvinnor, beryktad för att behandla dussintals sjukdomar och tillstånd i det kvinnliga endokrina systemet, bland annat menstruationsrubbningar, graviditetsrelaterade villkor, och många av de vanligaste besvären i samband med klimakteriet.
Farmakologi silverax är inte helt klarlagda, och dess förhållande till den kvinnliga kroppen är komplex. Silverax stimulerar blodflödet till bäckenet och direkt interagerar med seratonin nivåer. Också, liksom många växter, innehåller silverax phytoestrogens-- växtföreningar som härmar den roll av östrogen i kroppen. Tillsammans unika föreningar i silverax bildar ett naturligt försvar mot många av de obehagliga effekterna i samband med klimakteriet.

Värmevallningar

Hot blinkar är bland de vanligaste klagomålen i samband med klimakteriet. Plötsliga fluktuationer i kroppstemperaturen orsakas av snabba droppar i östrogen nivåer som kroppen förbereder sig för att avsluta ägglossning och menstruation. Eftersom östrogen nivåerna är lägst på natten och på kvällen, många kvinnor upplever också värmevallningar i form av nattliga svettningar.
Fukinolic syra, en av de primära farmakologiska komponenterna silverax, är en naturlig, växtbaserad förening liknar östrogen. Även om det faktiskt inte lägga sann östrogen direkt på kroppen, kan det lindra värmevallningar och nattliga svettningar med "lura" kroppen att tro att östrogennivåerna är högre än de egentligen är. Silverax används oftast på grund av dess förmåga att bekämpa klimakteriet relaterade temperaturvariationer.

Amenorré

I både yngre kvinnor och kvinnor upplever klimakteriet, är silverax ofta används för att framkalla menstruation. Perimenopausala kvinnor upplever ofta oregelbunden menstruation eftersom äggstockarna och livmodern förbereder sig för att stänga. Även silverax inte kan tvinga menstruation att återvända på permanent eller regelbundet, kan det fördröja uppkomsten av amenorré och inducerar fördröjda menstruationer.
Silverax har antikoagulerande, uterotona och östrogena effekter, så det fungerar i ett antal olika sätt att åstadkomma menstruation. Stora doser av standardiserade silverax orsaka livmodern att dra ihop sig, vilket leder till dilatation av cervix och avgivande av livmoderslemhinnan. Dessutom, eftersom det hämmar blodets koagulation, kan det förlänga eller förstärka en onormalt lätt menstruation.

Sexuell hälsa

Många kvinnor lider av sexuell dysfunktion under klimakteriet, och silverax kan bidra till att förhindra eller fördröja en del av de underliggande fysiska orsaker. Eftersom det ökar blodflödet till bäckenregionen, kan silverax möjliggör ökad känslighet av könsorganen. Detta kan bidra till att lindra vanliga sexuella problem som frigiditet och svårighet att uppnå orgasm.
Dessutom kan silverax s östrogena effekter förhindrar vaginal torrhet, ett vanligt klagomål bland kvinnor upplever klimakteriet. De östrogenliknande föreningar som finns i silverax kan också bidra till att förhindra vaginal atrofi (gallring av genitala vävnader), som är en av de viktigaste bakomliggande orsakerna till sexuell dysfunktion i klimakteriet kvinnor.

Andra förhållanden

Silverax kan bidra till att minska risken för många sjukdomar och tillstånd som tenderar att slå under eller efter klimakteriet. Artrit, benskörhet och vissa former av cancer är oroväckande vanligt hos postmenopausala kvinnor, men dessa några av sjukdomar kan lindras eller förhindras genom användning av silverax.
Depression, humörsvängningar och trötthet är också mycket vanligt att klimakteriet kvinnor. Men genom att hjälpa till att möjliggöra stadigare hormonnivåer och högre nivåer av seratonin, kan silverax lindra en del av dessa sjukdomar. Genom att behandla de bakomliggande orsakerna till irritabilitet, liksom nattliga svettningar och torrhet i slidan, kan silverax möjliggöra en starkare känsla av självförtroende och allmänna komfort.

Risker och begränsningar

Det är viktigt att kvinnor upplever klimakteriet att komma ihåg att klimakteriet är inte en sjukdom. Liksom puberteten är klimakteriet en naturlig, normal utveckling av den kvinnliga kroppen. Ingen medicin, supplement, eller terapi kan helt förhindra uppkomsten av klimakteriet, och medan silverax kan hjälpa till att lindra några relaterade symtom, kan den inte stoppa eller på obestämd tid skjuta upp denna naturliga förändring i den kvinnliga kroppen.
Även allmänt anses säkra, är silverax inte utan risker. Långvarig användning av silverax har kopplats till leverskador, så det bör undvikas av kvinnor med hepatit, cirros, eller andra sjukdomar i levern. På grund av dess antikoagulerande effekter, är silverax rekommenderas inte inom en månad efter operationen.