Fördelar med gul Safir

Gula safirer och deras rika, citron tonen kan göra en djärv, one-of-a-kind mode uttalande. Men denna ädelsten är också förknippat med många astrologiska fördelar. Styrt av Jupiter, kan gula safirer ge god hälsa, lycka, välstånd och fertilitet. Dessutom wearers garner fördelar med att bära en safir, såsom stenens brytnings och hårdhet som slår det bara som en diamant.

Att hitta Kvalitet gula safirer

När du handlar för gul safir smycken, leta efter stenar som är lemony i färg, som ljusgula stenar är högre kvalitet än mörkgula stenar. Dessutom bör ädelsten vara klar och utan olika färgade prickar. Dessutom, se till att din gul safir har en symmetrisk snitt. De bästa gula safirer är också ouppvärmda, som mörknar safir naturliga färg och sägs motverka sina astrologiska fördelar. Sri Lanka och Indien är kända för att producera bra kvalitet gula safirer. För att uppnå bästa resultat bör gula safirer vara minst två karat, men inte exakt sex, 11 eller 15 karat.

Bästa astrologiska tecken för Gula Safirer

Att bära gula safirer är särskilt fördelaktigt för vissa astrologiska tecken. Om bäras under en större eller under period Jupiter, kan Väduren njuta extra lycka. Cancer kan samla sådana förmåner som kunskap, nåd och enkel resa. Leos kan få extra vägledning. Scorpios kan njuta av god ekonomisk lycka. De av tecknet Skytten kommer att finna sig med ökad koncentration och mental frid. Och Fiskarna är mycket uppmuntras att ta på gula safirer, som ädelstenen kommer att stärka sitt ledarskap, andliga och akademiska förmågor.

Hälsoeffekter

Skickliga på att avvärja onda andar, är gula safirer sägs ha en positiv effekt på immunförsvaret. Speciellt eftersom gula safirer överföra en ljusblå färg, de sa att avvärja sjukdomar som drabbar levern och endokrina systemet genom att öka funktionen i bukspottkörteln och öka ämnesomsättningen och regleringen av kroppsfett.

Effekter på Karriär och mål

Om du är på väg in i ett nytt företagsprojekt, sätta på din gul safir smycken. Den ädelsten sägs förbättra koncentration, vilket kan vara särskilt användbart för att uppnå akademiska och yrkesmässiga mål. Dessutom skadar det inte att ädelstenen är också känt för att locka rikedom.

Effekter på fertilitet

Gula safirer rekommenderas särskilt för gifta kvinnor som vill bilda familj. Förutom att avlägsna hinder för missnöje och stärka sitt äktenskap, bär ädelsten rapporteras att förbättra sexuella relationer och kanske i sin tur fertilitet.