Foradil Inhaler Instructions

Foradil is de merknaam voor een soort bronchusverwijder vervaardigd door Schering-Plough. De algemene naam voor dit luchtwegverwijder is formoterolfumaraat. De behandeling is beschikbaar als wit tot geelachtig poeder, en is bestemd lokaal worden ingenomen met behulp van een inhalator Aerolizer.

Gebruik

Foradil wordt gebruikt als een behandelingsmethode ontworpen luchtwegen verlichten. Foradil inhalatoren gebruikt voor de behandeling van chronische obstructieve longziekte (COPD); oefening geïnduceerde bronchospasmen (EIB) en astma. Als Foradil wordt genomen voor de EIB, moet het worden gebruikt ongeveer 15 minuten voor de start van de oefening. Foradil moet worden genomen niet meer dan een keer per 12 uur.

Foradil ontspant de spieren in de luchtwegen maken is makkelijker voor zuurstof naar de longen kan komen. Foradil is twee keer normaal --once in de ochtend en een keer per dag gebruikt in de dagrand- tenzij uw arts een andere dosering. Als u op een ander type van medicatie, waaronder inhalator is ontworpen om gebruikt te worden tijdens een astma-aanval, moet u overleggen met uw arts voordat u een inhalator Foradil.

Gebruik Instructions

Wanneer u klaar bent om Foradil gebruiken, plaatst u de capsule met de Foradil medicatie in de put van de Aerolizer, en druk op de voorgestelde deel van de Aerolizer om je mond. Druk vervolgens op de knop loslaat op de inhalator. Deze actie snijdt de capsule en verspreidt het geneesmiddel in de lucht. Inhaleer het geneesmiddel uit het mondstuk. Gebruik dit medicijn alleen met de door de fabrikant geleverde Aerolizer apparaat. Houd uw handen schoon en droog zijn wanneer u de capsule en het gebruik van de Aerolizer.

Foradil capsules zijn bedoeld voor inhalatie. Het gebruik van Foradil in elke andere vorm, zoals het houden van het in je mond of slikken, is strikt worden vermeden. Slechts een capsule worden gebruikt tegelijk.

Risico's van Foradil inhalator

Foradil is niet voor gebruik bij mensen met ernstig COPD (chronische of aanhoudende COPD die significant interfereert met het dagelijks functioneren). Het is ook niet voor gebruik bij een astma-aanval al is begonnen en mag alleen worden gebruikt als een preventieve maatregel voor mensen met astma. Foradil wordt vermeden door patiënten met hypertensie; zwangere vrouwen; zogende moeders; mensen met allergieën; en die met epilepsie, diabetes of schildklier onbalans.

Foradil heeft ook een aantal mogelijke bijwerkingen. Deze omvatten pijn op de borst, verlaging van bloeddruk of hartkloppingen; nervositeit; verstikking of ademhalingsproblemen; verergering van astma of plotselinge toename in aandrang; honger of dorst. Indien ernstige bijwerkingen optreden, stoppen met het gebruik van het geneesmiddel en onmiddellijk uw arts raadplegen. Andere mildere bijwerkingen zijn rugpijn, spierkrampen, vermoeidheid, maagpijn, duizeligheid, hoofdpijn, slapeloosheid, droge mond, keelpijn, hoesten, verstopte neus, veranderingen in de stem, en huiduitslag.