Foot & Toe Pain

Foot & Toe Pain

We zijn afhankelijk van onze voeten om ons waar we heen willen. Van wandelen tot dansen, hardlopen om te tennissen, is een gezonde voet vanzelfsprekend. Voet en teen pijn van een blessure, ziekte of overmatig gebruik kan interfereren met de dag-tot-dag leven en zelfs oorzaak ons ​​op te geven favoriete activiteiten.

Belangrijkste oorzaken van de Voet en Toe Pain

De meeste pijn in de voet kan worden herleid tot letsel, overmatig gebruik, of niet goed passende schoenen, hoge hakken of puntige-teen schoenen, volgens de Mayo Clinic.

Hammertoe

Hammertoe veroorzaakt pijn, waar de grote teen voegt zich bij de voet, en zorgt ervoor dat de tweede teen te bewegen in een klauw-achtige positie dat het pijnlijk om te lopen maakt. In ernstige gevallen wordt een operatie aan het gewricht recht vereist.

Jicht

Volgens de Arthritis Foundation, jicht aanvallen vaak grote gewricht van de grote teen en kan mild veroorzaken matige pijn.

Eeltknobbels

Een bunion is een uitsteeksel van het bot of weefsel rondom een ​​gewricht. Bunions kunnen aan de basis van de grote of kleine teen vormen, nadat de verbinding werd benadrukt tijd. Artritis in de grote teen gewricht kan ook leiden tot een pijnlijke bunion.

Tijdelijke verlichting van de voet en teen Pain

Voor tijdelijke verlichting van de voet en teen pijn tot medische behandeling wordt verzocht, van toepassing ijs om het getroffen gebied om de zwelling te verminderen en te helpen kalm pijn. Houd de pijnlijke voet verhoogd en leg deze zo veel mogelijk. Voorkomen irritatie door wrijving met de voet pads.