Foot Spa Avgiftning

Foot spa avgiftning har blivit en populär behandling på spa, men kan bli dyrt om det görs på regelbunden basis. Att köpa en egen fot spa kan du detox kroppen i bekvämligheten av ditt hem, när som helst. Medan shopping för din egen detox fot spa, är det viktigt att hitta en kvalitetsprodukt till ett överkomligt pris, i stället för att hitta den billigaste alternativet.

Vad är Foot Spa avgiftning?

Gifter ackumuleras i kroppen på grund av en dålig diet av bearbetade eller raffinerade livsmedel, föroreningar och stress. Detox tillåter kroppen att frigöra toxiner som orsakar en brist på energi, dålig cirkulation, ledvärk och spänning, sömnbrist och skador på immunsystemet.

Använda fot spa avgiftning, är föroreningar dras ut ur porerna i fötterna. Med hjälp av en fot spa är mer effektiv än andra former av kropps detox, på grund av den större mängd svettkörtlar som sitter på fötterna.

Avgiftning fot spa införliva ion avgifter för att locka negativa eller positiva laddningar från kroppen och hjälper till att frigöra dem från blodet. När gifter frigörs, individer upplever mer energi, ett uppsving för deras immunförsvar och friskare hud.

Frekvens av Foot Avgiftning

Genom att ha en fot avgiftning spa i hemmet, kan du frigöra gifter från kroppen oftare och ekonomiskt. Du bör göra en fot detox varannan dag i 14 sessioner och sedan avstå från avgiftning i en vecka. För dem över 50 år, är den föreslagna användningen en detox var tredje dag för 14 spa-sessioner, och en två veckors paus mellan avgiftande.

Efter Foot Avgiftning

När du har avslutat ett möte i avgiftning, dricka mycket vatten för att spola ut eventuella kvarvarande gifter ur kroppen. Det föreslås också att du tar en daglig vitamin-och mineraltillskott för att hålla värdefulla mineraler i kroppen, eftersom en del kan frigöras med gifter under fotbadet avgiftning. Naturliga mineraler fäster toxiner eller skadliga metaller i kroppen, så avgiftning kan minska mängden i kroppen.

För att hålla kroppen balanserad och frisk efter en fot spa detox, undvika rökning, dricka alkohol och äta livsmedel som innehåller mycket socker och salt och få daglig motion. Införliva frukt och grönsaker i kosten för att få viktiga vitaminer, mineraler och fibrer.