Foot Pijnbehandeling

Foot Pijnbehandeling

Pijn voet, of milde of ernstige, kan een persoon uit het uitvoeren van de activiteiten van een normale dag te beperken. Dit laat mensen nodig opluchting. Echter, met de oorzaken van pijn in de voet, variërend van de eenvoudige pijnlijke spieren of blaren op verstuikingen en trok ligamenten vinden van de juiste voet pijn behandeling is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er vele opties die beschikbaar zijn voor alle vormen van pijn in de voet.

Medicatie

Als je het kantoor van een arts om hulp bij het verlichten van pijn in de voet te bezoeken, zal uw arts waarschijnlijk voorschrijven u een pijnstiller, terwijl hij werkt aan de oorzaak van de pijn te beoordelen. Voor verwondingen en zwellingen, zult u waarschijnlijk worden voorgeschreven een anti-inflammatoire geneesmiddelen lijken op die je kunt vinden over-the-counter. Voor meer ernstige of chronische pijn als een stressfractuur of artritis, kunt u een pijnstiller zoals hydro-codeïne die afhankelijkheid kunnen veroorzaken. Dit risico tegen je pijngrens een gewicht wordt geadviseerd. Soms, vooral bij ingegroeide teennagels, wordt een antibioticum voorgeschreven wilt geven bacteriële infecties veroorzaken voet pijn.

Chirurgie

De Amerikaanse Food and Drug Administration meldt dat de meest voorkomende redenen voor voetchirurgie zijn ingegroeide teennagels, eeltknobbels en artritis pijn. Kunnen echter ook andere oorzaken van pijn in de voet, zoals verbrijzelde botten, gescheurde ligamenten en voet ziekten ook te rechtvaardigen chirurgie. Aangezien deze laatste vormen van chirurgie vaak een lange tijd om te herstellen, zijn alle andere mogelijke behandelingen typisch uitgeput voor de operatie wordt gesuggereerd.

Fysiotherapie

Of je voet pijn wordt veroorzaakt door een letsel of een onbekende bron, wordt fysiotherapie wel eens gesuggereerd. In de fysiotherapie kunnen patiënten verwachten om behandelingen zoals massage en echografie krijgen om pijn te verlichten, samen met spierversterkende oefeningen om verdere schade te voorkomen aan de voet.

Inserts

Volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons orthopedische schoen inserts werken wonderen voor chronische pijn in de voet. Voor mensen met hoge bogen en platvoeten, worden inserts aan de binnenzijde van de schoen naar de spanning op de boog te verminderen. Voor eeltknobbels, wordt een bunion schild gebruikt. Met pijn in de hiel en fasciitis plantaris, wordt een hiel pad gebruikt en een soortgelijke teen pad wordt gebruikt voor pijn in de bal van de voet.

Home Remedies

Voor veel van de meest voorkomende vormen van pijn in de voet, home remedies zijn zeer effectief voor pijn in de voet behandeling. Bijvoorbeeld, weken uw voeten in warm water met Epsom zout kan pijn veroorzaakt door pijn, verstuikingen, trok ligamenten, blaren, ingegroeide teennagels en zelfs stressfracturen verlichten. Het nemen van een glucosamine supplement zal pijn veroorzaakt door gewrichtsschade te behandelen. Kers de voet zal de zwelling te verminderen en direct verlichten inflammatoire pijn. Echter, de National Institutes of Health adviseert eenvoudige rust boven alle andere behandelingen. Verheffen de aangedane voet bij de vaststelling en het gebruik van krukken te lopen zal helpen bij de behandeling van bijna alle soorten van pijn in de voet.