Foot Pain Relief produkter

Våra fötter få oss härifrån till dit. De satte i långa timmar av att flytta och bära upp i vår vikt. Trots allt det hårda arbete våra fötter gör, tenderar vi att uppmärksamma dem bara när de gör ont. Foot smärta kan vara plågsam, också; Det kan kasta bort hela din kropp genom att ändra ditt sätt att gå, och hur du bär dig själv. Det finns vissa produkter som finns idag som kan hjälpa till att lindra fot smärta.

Orsaker till Foot Pain

Foot smärta kan orsakas av många saker. Det kan finnas fysiska problem med foten, såsom platta fötter, höga valv, liktornar, bunions eller senor problem. Trånga skor sätter press på vissa områden av foten, orsakar ömhet och inflammation. Höga klackar sila bågen, som kan bli mycket smärtsamt, liksom hälen på foten. Diabetes är en annan orsak till mul smärta. Nerv smärta i samband med diabetes kan vara förödande.

Växtbaserade produkter

Mahanarayan olja är en av de bästa växtbaserade produkter för mul smärta. Den är baserad på sesamolja, och innehåller mer än 30 eter örter. Det hjälper också Nourish fötter. Dess smärtstillande kvalitet möjliggör mahanarayan olja för att lindra ömma muskler och leder. Heartland Natural Joint och Smärta Cream fungerar också effektivt lindrar mul ledvärk. Denna helt naturliga produkt innehåller arnika och emuolja, väl glukosamin sulfat, vilket bidrar till att öka rörligheten och påskynda läkning.

Andra alternativ

Menastil är en spray som kan bidra till att kompensera försvagande fot smärta. Therarub är en kräm som kan användas i samband med Menastil till ganska inflammation och lindra smärta. Krämen fungerar på musklerna i foten samt lederna. Betacaine är ett annat alternativ. När gnuggas direkt in i hud och vävnad, lindrar det mul smärta. Betacaine innehåller lidokain, som är en lokalsmärtstillande.

Oral medicinering för Foot Pain

Tramaden erbjuder en farmaceutisk kvalitet, receptfria formeln för smärtlindring. Dess två huvudingredienser, celadrin och bromelain, främjar helt naturliga smärtlindring. Tramaden har också ingen av de skadliga biverkningarna av Vioxx och Celebra.

Bågar

Foot smärta kan vara relaterade till valv av foten. Många typer av skor ger inte fullt stöd, vilket i sin tur stammar valven. Sätta sulor i dina skor kan hjälpa till. De extra stöden håller hela foten i rätt läge för att stå och gå. Arch stöder också bidra till att förbättra hållning genom att hålla kroppen i linje.

Ortopediska skor

Beroende på vad som orsakar problemet, kan du behöva bära ortopediska skor för att lindra fot smärta. Diabetiker gynnas ofta stor nytta av specialskor. Style Jacquie bär speciellt utformad skor linjer för män, kvinnor och barn.