Foods to Stay Away From Na galblaasoperatie

Wanneer galstenen ophopen in de galblaas en veroorzaken pijn, opgeblazen gevoel, misselijkheid en braken, kan een operatie nodig zijn om de galblaas. Dieetveranderingen zal waarschijnlijk moeten worden na de operatie, maar het dient voornamelijk als leidraad. De lijst "wat niet te eten" kan veel ongemak besparen. Vinden wat werkt en wat niet.

Betekenis

De galblaas heeft geen echte vitale functies en een persoon kan heel goed opschieten zonder. Galstenen veroorzaken pijn en problemen en moet worden aangepakt. Vaak dieet alleen niet werkt, en verwijdering is vereist.

Overwegingen

Een goede voeding is een manier om galblaaspijn stoppen vóór en na de operatie. Herkennen wat voedingsmiddelen veroorzaken flare-ups, pijn en ongemak en ze vervolgens te vermijden zijn de eerste stappen om hulp.

Misvattingen

Veel mensen geloven dat veel voedingsmiddelen zijn volledig off limits na galblaas operatie. Een normale voeding wordt langzaam geïntroduceerd, en de meeste voedingsmiddelen kunnen worden geconsumeerd op een zo getolereerd basis.

Waarschuwing

Dieetbeperkingen of langetermijnveranderingen zijn meestal niet vereist. Introductie voedingsmiddelen geleidelijk een dieet na verwijdering en erkennen die ongemak veroorzaken belangrijk succes op lange termijn.

Voordelen

Na galblaas operatie, is een vetarm dieet geadviseerd. Het vermijden van vetten, transvetten, oliën en gebakken en vettig voedsel wordt sterk gesuggereerd. Dit zal gunstig zijn voor de algehele gezondheid en het dieet van een persoon als goed.

Preventie / Solution

De lijst van voedingsmiddelen te vermijden of te beperken is lang. Tolerantie is de sleutel. Overtreders zijn onder andere: eieren, koffie, alcohol, bier, wijn, uien, melk, bonen, maïs, grapefruit, varkensvlees, gevogelte, rood vlees, zuivel, chocolade, ijs, zwarte thee, koolzuurhoudend water, kraanwater, rapen, kool, bloemkool, cola's, tarwe, gerst, rogge, witte bloem en kunstmatige zoetstoffen.