Foods That Cause Opgeblazen gevoel Vermijd

Foods That Cause Opgeblazen gevoel Vermijd

We krijgen allemaal van tijd tot tijd. Dat milde tot doffe druk opbouwt in je maag en lagere darmen. Niet in staat om "pass gas" of hebben een stoelgang kan nog scherpere pijn veroorzaken. U kunt voorkomen dat haasten naar de drogist en de uitgaven veel geld op bewaarmiddel-bereden, maag-coating vloeistoffen en maagzuurremmers. Wat je vaak eet het probleem veroorzaakt. Het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen kan helpen verlichten opgeblazen gevoel.

Groenten en Fruit

Appels, perziken en peren zijn de moeilijkere fruit te verteren, volgens mayoclinic.com. De website voor de Mayo Clinic geeft ook broccoli, spruitjes, kool en bloemkool bij groenten die bijdragen aan dat opgeblazen gevoel.

Zetmeel

Tarwe, aardappelen, pasta, gebakken bonen en maïs oorzaak opgeblazen gevoel. Alles wat gemaakt met bloem, zoals brood, koekjes, crackers, gebak en taarten kunnen een opgeblazen gevoel veroorzaken.

Fatty Foods

Het consumeren van overmatig vet voedsel en gefrituurd voedsel, zoals gebakken kip, uienringen en Franse frietjes kan een opgeblazen gevoel veroorzaken. Volgens mayoclinic.com, vette voedingsmiddelen vertragen het verteringsproces, waardoor het voedsel tijd om te "gisten" in je lichaam. Vermijd vet voedsel en vermijd je een opgeblazen gevoel.