Foods te vermijden wanneer het proberen om Draai & Tone Uw Butt

Foods te vermijden wanneer het proberen om Draai & Tone Uw Butt

Veel mensen willen om toon en draai de achterkant, of het nu om gezondheidsredenen, om het uiterlijk te verbeteren of om meer comfortabel in kleding voelen. Een van de manieren om u te helpen uw gewicht te beheersen en de toon van je spieren is om een ​​gezond en caloriearm dieet te eten. Je kunt niet gericht je kont met voedsel, maar het maken van gezonde keuzes kunnen helpen overtollig vet te laten vallen in de omgeving en geeft je de brandstof die u nodig hebt om te kont oefeningen te doen.

Fast Food

Het raken van je lokale drive-thru is gemakkelijk en handig, maar de meeste van de menu-items bevatten veel vet, zout, calorieën of suiker, die kunnen interfereren met gewichtsverlies bij uw billen. Als je niet ontdoen van het vet in het gebied te krijgen, zult u niet in staat zijn om de spieren eronder bloot te leggen voor pronken een afgezwakt en strakke achterzijde. Fast food is gekoppeld aan gewichtstoename, merkt de National Institutes of Health, dus het vermijden van het kan u helpen whittle je achterkant. Als u fast food moet hebben, check de website van het restaurant en het vinden van een low-calorie-optie, zoals een gegrilde kip salade minus de dressing of een boon burrito zonder kaas.

Fried Foods

Of je ze thuis te maken of ze bestellen in een restaurant, gefrituurde voedingsmiddelen bevatten vaak enorme aantallen calorieën, in vergelijking met degenen die worden gegrild of geroosterd. Het eten van te veel gefrituurd voedsel kan stapelen op de kilo's door de jaren heen, volgens CBS News, omdat je het vullen van uw lichaam met overtollige calorieën en vet. Als je wilt afslanken je billen, het eten van gefrituurd voedsel, zoals chips, gepaneerde garnalen of kip en frieten kunnen krijgen in de manier van uw doelen.

Bewerkte voedingsmiddelen

Het eten van bewerkte voedingsmiddelen gepaard gaat met een geleidelijke gewichtstoename, volgens de Harvard School of Public Health. Dit komt omdat veel van deze items worden geladen met vet, calorieën, zout en suiker, wat niet bevorderlijk is voor het gewichtsverlies in je achteruitkijkspiegel, noch hebben zij veel in de weg van de voedingswaarde. Vermijd verpakte cakes, koekjes, fruit snacks, diepvriesmaaltijden, bevroren pizza, yoghurt met toegevoegde suiker, geraffineerde granen en stok margarine. Al deze items daadwerkelijk kan resulteren in het toevoegen van gewicht aan je kont, in plaats van toning en het aanscherpen van het.

Suikerhoudende dranken

Veel mensen hebben niet de calorieën te tellen in hun drankjes of onderschatten hoeveel ze bevatten. Dit kan drastisch belemmeren je doelen als het gaat om het definiëren van je kont. Nemen in meer calorieën dan je verbrandt maakt het moeilijk om gewicht te verliezen en kan werkelijk leiden tot stapelen op de pond. Vermijd frisdrank want het is hoog in calorieën en suiker, zonder voeding. Het is ook een goed idee om te beperken of te voorkomen, vruchtensap en sportdranken, die ook veel suiker en calorieën. In plaats daarvan kiezen voor water of ongezoete ijsthee.