Foods te vermijden tijdens het gebruik van een Colon Cleanser

Foods te vermijden tijdens het gebruik van een Colon Cleanser

Mensen doen dikke darm reinigt om vele redenen. Sommigen willen hun gezondheid te behouden of gewicht te verliezen, terwijl anderen proberen om hun lichaam van de symptomen of ziekte te ontdoen. Colon reinigingsmiddelen kan helpen verwijderen systemische gisten, parasieten, fecale verstoppingen en toxines. Bij het ondergaan van een dubbele punt schoonmaken, moet u voorkomen dat het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Vervangers zijn meestal beschikbaar in plaats van favoriete voedsel.

Staat van uw gezondheid

De gezondheid van een persoon zal dicteren hoe beperkend hij nodig heeft om met zijn dieet. Bijvoorbeeld, kunnen deze met een dubbele punt reinigingsmiddel preventief gezondheidsredenen gewoonlijk flexibeler hun dieet. Mensen met auto-immuunziekten zoals chronische vermoeidheid en meerdere chemische gevoeligheden zal moeten voldoen aan strenge dieetvoorschriften.

Foods te vermijden

Ondanks de staat van uw gezondheid, vermijd gluten, suiker en gist bij het gebruik van een dubbele punt reinigingsmiddel. Het probleem is dat de meeste commerciële brood, ontbijtgranen, pasta, gebakjes, koekjes, crackers en melk bevatten één van deze componenten. Je moet niet deze voedingsmiddelen te eten tijdens een dubbele punt schoonmaken behandeling. Tarwe en gist producten hebben de hoogste hoeveelheid gluten, die eiwitten met een hoge glycemische index zijn. Chocolade, koemelk en meest koude ontbijtgranen bevatten suiker. Alcoholen bevatten gist en suiker. Normaal gesproken, als je voedsel te elimineren met gluten, zult u tevens een einde aan de gist en de suiker.

In aanvulling op het bovenstaande items, vermijd de volgende voedingsmiddelen: pizza, pretzels, muffins, zemelen producten, worst, jus poeders, gebakken bonen, kaas, zachte toffee, witte rijst en de meeste zuivelproducten. Als u twijfelt, controleer dan het ingrediënt label en zorg ervoor dat de voeding bevat geen tarwe, suiker, gist of wei.

Plaatsvervanger Foods

Gelukkig zijn er vele vervangingsproducten voor de meeste commerciële producten. Zo kunnen liefhebbers pasta verschillende bruine rijst pasta gebruiken. Er is weinig verschil in smaak. Als je brood moet hebben, te kopen rijst, amandel en spelt alternatieven bij een reformwinkel. Veel koekjes en crackers zijn gemaakt van amandelen, pecannoten en hazelnoten. Bovendien gebruiken bruine rijst vervangers voor melk en ijs. U kunt zelfs genieten van de smaak van chocolade chip ijs door het kopen van een ijsje alternatief dat sint omvat, die van nature zoet is.

Voedingsmiddelen te eten

De volgende voedingsmiddelen bevatten geen gluten: Vlees, bruine rijst, aardappelen, yams, verse bonen, amandelen, groenten en fruit. Havermout en graan hebben lage niveaus van suiker, dus je kunt ze meestal eten tijdens een dubbele punt schoonmaken.

Duur van het Dieet

De meeste colon reinigingsmiddelen worden gebruikt voor twee tot vier weken. Daarna introduceren meeste voedingsmiddelen terug in uw dieet. Degenen met candida problemen, voedsel allergieën of ziekten moet blijven om te verblijven op een glutenvrij dieet, totdat hun symptomen verbeteren.