Foods te vermijden If You Wanna overmatig zweten Stop

Overmatig zweten, technisch genaamd hyperhidrose, kan verzwarende en gênant zijn. Het meest van invloed op je handen, voeten, oksels en de hoofdhuid, waardoor hyperhidrosis patiënten om uit de buurt van handen schudden verlegen, en zich ongemakkelijk te voelen tijdens het dragen van schoenen. Het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen kan helpen verlichten van overmatig zweten.

IHS Aanbevelingen

Volgens de International Hyperhydrosis Society (IHS), kunnen verschillende voedingsmiddelen overmatig zweten veroorzaken. Deze omvatten chocolade, zure voedingsmiddelen, zoete voedingsmiddelen en citroenzuur.

Dranken te vermijden

De IHS adviseert het vermijden van bepaalde dranken, met name alcoholische dranken en cafeïnehoudende dranken zoals koffie.

Chinese Geneeskunde

Naar de mening van de Chinese geneeskunde, een oorzaak van overmatig zweten is extra vocht in het lichaam, die vette en kruidige voedingsmiddelen kan veroorzaken.

Voedselintolerantie

Volgens de chiropractor en acupuncturist Ben Kim, het eten van levensmiddelen waaraan u een intolerantie kan leiden tot overmatig zweten. Voorkomende voedselintoleranties bevatten zuivelproducten, eieren, noten, vis en schaaldieren, gluten, tarwe, chocolade en gist.

Food Additives

Bepaalde additieven zoals mononatriumglutamaat, ook overmatig zweten veroorzaken, volgens de Mayo Clinic.