Foods te vermijden bij het verliezen van Belly Fat

Het verminderen van buikvet is alles over het verminderen van calorie-inname om vet te verliezen. Spot verminderen niet mogelijk is, zodat men niet vet kunnen verliezen alleen in de buikstreek.

Betekenis

Volgens de American Cancer Society, overtollig buikvet verhoogt kans op het ontwikkelen van borstkanker van een vrouw. Mannen moeten hun buik te kijken goed ook, want overgewicht is gekoppeld aan een hoger risico op hart-en vaatziekten, beroerte, diabetes type 2 en verschillende vormen van kanker.

Vloeibare calorieën

Bij het verliezen van vet, wees bewust van je calorie-inname. Dranken met calorieën zoals frisdrank, vruchtensap of alcohol moet worden beperkt, omdat het gemakkelijk is om naar beneden een paar honderd calorieën zonder het te beseffen.

Junk Food

Bij het verminderen van calorieën om vet te verliezen, vermijd fastfood en snoep. Deze voedingsmiddelen bevatten veel calorieën, met weinig voedingswaarde. Gezonde keuzes zullen je in staat stellen om meer voedsel te eten, zodat u kunt een vol gevoel in plaats van vraatzuchtige terwijl het verliezen van vet.

Lactose

Veel mensen hebben een intolerantie voor lactose in zuivelproducten. Zelfs degenen die genieten van zuivel en niet ziek na het nuttigen van het kan kleine buik opgeblazen gevoel en het vasthouden van water, die het uiterlijk van extra buikvet zal geven ervaren voelen.

Natrium

Het consumeren van te veel natrium zal leiden tot een persoon om water vast te houden. Wanneer het proberen om een ​​platte buik te bereiken, moet natrium worden vermeden.