Foods & Drinks Dat Give You Energy Naturally

Foods & Drinks Dat Give You Energy Naturally

Een verscheidenheid van natuurlijke voedingsmiddelen en dranken met een ruime hoeveelheid calorieën en voedingsstoffen zal je op de lange termijn energie-boost die nodig is, zonder de crash later geven. Zelfs al zijn er veel directe fixes in de markt, zoals energierepen en drankjes, kunnen zij overmatige calorieën en suikers toe te voegen aan uw dieet. Of je bent in een rush, het handhaven van een evenwichtige voeding en nooit overslaan van maaltijden is essentieel voor het vermogen van uw lichaam om energie aan te vullen.

Volle granen

Volle granen kan je veel vezels geven duren de hele dag, die kunnen helpen vertragen de opname van suikers in je dieet. De complexe koolhydraten in volkoren granen hebben meer tijd nodig om af en proces breken, daarom geven je meer energie gedurende de dag. Vind volle granen in voedingsmiddelen, zoals volkoren brood, pasta, rijst, zemelen, linzen en havermout. Lees het ingrediënt etiket om er zeker van dat u het eten van volkoren en niet verrijkte granen.

Bananen

Voor een voedsel dat je energie zal toenemen en verbeteren van uw stemming, kan het vitamine B-6 in bananen helpen. Ernstig vitamine B-6 gebreken ongewoon volgens de Linus Pauling Institute, maar kan bijdragen tot prikkelbaarheid en depressie. Bananen bevatten ook het eiwit tryptofaan, die omzet in de stemming versterker serotonine. Of u bananen toe te voegen in uw ochtend smoothie of gewoon pak een voordat je naar school gaat, bananen zijn gezonde snacks on-the-go en kan helpen bij het stimuleren van uw energie op natuurlijke wijze.

Amandelen

Amandelen zijn een snelle oplossing voor het stimuleren van uw energie niveaus natuurlijk. Amandelen bevatten magnesium en vitamine E, die de cel reproductie en omzetting van voedingsstoffen in energie te bevorderen. Volgens de Maryland Medical Center, amandelen zijn ook een goede bron van het hart-gezonde omega-3 vetzuren. Amandelen om je havermout, yoghurt parfaits, ontbijtgranen en salades toevoegen voor extra aroma en knapperigheid.

Sinaasappelsap

Of u nu een glas jus d'orange om mee te gaan met uw ontbijt of plakjes mandarijnen of mandarijnen voor de lunch, kan de vitamine C in je oranje producten helpen creëren van hemoglobine voor een goede lichamelijke functie en energie. Het ijzer van vitamine C maakt de hemoglobine, waardoor uw bloedcellen transporteren zuurstof naar verschillende delen van het lichaam.