Food Packaging Technieken

Food Packaging Technieken

Voedselverpakking technieken worden gebruikt om voedsel te bewaren. Hoewel conserveringstechnieken niet de kwaliteit van een product onbeperkt waarborgen, kunnen ze zich in hoofdzaak versheid en houdbaarheid. Met behulp van beproefde verpakking van levensmiddelen technieken in uw huis of bedrijf helpt ervoor te zorgen de kwaliteit van uw voedsel voordat je jezelf of anderen te voeden.

Invriezen

Veel voedsel kan worden ingevroren om bederf te voorkomen. Brood en warme gerechten, zoals broccoli of stoofschotels, meestal behouden goed wanneer bevroren. Plaats items die u wenst te bevriezen in een luchtdichte zak; voordat u de tas af te dichten, de vrijlating van alle overtollige lucht. Sommige voedingsmiddelen - zoals tomaten en sinaasappelen - niet goed bevriezen, maar veel andere vruchten, zoals kersen, frambozen en druiven bevriezen goed en smaken net zo lekker bevroren nadat ze zijn ontdooid.

Product inpakken

Plasticfolie werkt goed voor het bewaren van voedsel voor meerdere dagen of zelfs een week, afhankelijk van het object; Plaats het plastic strak over een bord of schaal te behouden wat wordt gehouden in of op de container. Aluminiumfolie werkt ook goed in de koelkast of de vriezer; voor voedingsmiddelen die u wilt bevriezen zonder een luchtdichte zak, wikkel ze strak in folie en leg ze in de vriezer totdat u klaar bent om ze te gebruiken zijn.

Kunststoffen

Plastic containers zijn gemaakt van duurzaam kunststof en is een grote verpakking van levensmiddelen tool. De meeste containers hebben bijbehorende deksels die afdichting te freshnesss te behouden, kan worden ingevroren en zijn vaatwasmachinebestendig en geschikt voor de magnetron. Dergelijke houders zijn ook nuttig voor voedselvervoer; verzegelen uw favoriete maaltijd in een van deze handige containers en het vervoer naar uw volgende picknick of banket.

Canning

Canning kan gebruikt worden - hetzij thuis of in industriƫle omgevingen - om voedsel te bewaren. Fruit, groenten en conserven zijn vaak onderworpen aan het inblikken. Eenmaal in blik, deze items vers blijven voor een lange periode van tijd, dat varieert van maanden tot jaren. De sleutel tot het inblikken is om voedsel te plaatsen in sanitaire blikjes die goed zijn afgedicht. Bacteriƫn is waarschijnlijk om te groeien als vocht kan lekken in het blik of pot, of indien de houder vies is. Bij het inblikken vlees en groenten, zorg ervoor dat ze goed gaar zijn voordat u ze in het blik.